Raffa Gelati, una geladeria super minipopera!

El Pau de Banyoles torna a punxar!
23 maig, 2014
L’Orchestra Fireluche i els seus joguets encetaran al tarda de dissabte del Minipop
24 maig, 2014
Mostrar tot

Raffa Gelati, una geladeria super minipopera!

raffagelati3Tenim una geladeria feta a mida! Raffa Gelati té una terrasseta amb productes bons, sans i naturals per cada dia del Minipop. Tots els dies del festival podreu gaudir d’un gelat super minipopero a un lloc privilegiat de Tarragona, al Balcó del Mediterrani, a tocar del mar. Imagineu-vos l’escena, el mar, un gelat boníssim i tocant ferro perquè ens doni molta sort, a què és genial?

A més de ser un local acollidor amb uns cambrers súper-simpàtics, és un lloc perfecte pels amants dels bons gelats. Hi trobareu gustos autèntics i naturals, gelats de primera qualitat, artesanals i de textura fina. Es desfan al paladar, són digestius i deixen una meravellosa sensació de benestar. En una paraula: impressionants! I, és clar, també són patrocinadors del Minipop. I tenim un secret: els nens que durant els tres dies del festival entrin a la geladeria i diguin la contrasenya “I like birds” tindran un gelat a un euro!

raffagelati2raffagelatiNo és la primera vegada, ni serà l’última, que treballem junts. Recordeu la Begudeta de Santa Tecla? Va ser un èxit! I la va crear el gelader Raffa Olivier a base de sucs naturals de maduixa i llimona, amb un toc d’anisets. Una adaptació de la Mamadeta pensada especialment pels més petits, sense alcohol, i apta per celíacs i al·lèrgics a la lactosa i l’ou. I és que Raffa Olivier és un mestre! Ha creat amb passió al voltant de 200 gustos diferents, entre sorbets, cremes i gelats, seguint les receptes heretades del seu pare, que va obrir el primer establiment a Tarragona l’any 1962.

Què? Us ve de gust una orxata? Llet merengada? Un raffaelo de xocolata, coca i ametlla? Vainilla, tiramisú, macadàmia, canyella, kinder, conguito? Una copa Tarragona? Ah! I si teniu una celebració, hi podeu comprar barres de gelat i pastissos per emportar que us faran quedar de primera!