Catalunya Express, l’hotel perfecte pel Festival Minipop

Un dilluns espectacular per The Free Fall Band
26 maig, 2014
La Rambla Nova, a vessar de coses boniques a la II Minicrafts
27 maig, 2014
Mostrar tot

Catalunya Express, l’hotel perfecte pel Festival Minipop

catalunyaexpressfamiliarEi!! Que ja s’apropa el Festival més pintxo de Tarragona, i ja heu de començar a preparar-vos per passar un cap de setmana súper divertit. Per això, si no voleu perdre-us cap de les activitats i concerts que us tenim preparats, heu de pensar amb moltes coses, i una és un lloc  on poder dormir, que estigui prop, que sigui acollidor, que sigui senzill i pensat per totes les butxaques. Doncs no busqueu més, la Xarxa Minipop l’ha trobat, és l’Hotel Catalunya Express a Tarragona ciutat. Un mecenes repetidor, a qui ens encanta donar-li una altra vegada la benvinguda.

L’Hotel Catalunya Express és confortable, funcional, econòmic, ideal per estances curtes, i situat estratègicament a dos minuts de l’estació de Renfe. Molt prop de tot, i sobretot del Minipop. És al carrer General Contreras, 16. A 50 metres del Palau Firal i de Congressos, a 200 metres de la platja i el port esportiu, a cinc minuts de la Rambla… Què més podem demanar?

Totes les seves habitacions són senzilles, molt càlides i acollidores, equipades amb tot el necessari per una estada meravellosa. Tenen bany complet amb dutxa i assecador, tv satèl·lit, escriptori, calefacció, aire acondicionat, wifi gratuït i fins i tot hi pots portar la teva mascota. S’adapta a les necessitats de qualsevol visitant perquè tenen a la vostra disposició habitacions individuals, dobles, per famílies o grups d’amics. A més, segons la disponibilitat d’habitacions, podreu entrar abans i deixar-la més tard, o deixar el vostre equipatge amb consigna sense cap cost addicional.

catalunyaexpressrestaurantAl seu restaurant podreu gaudir de bufet per esmorzar i, si trieu l’especial mitja pensió, podreu degustar el menú de nit amb cuina de mercat a un preu low cost. A més, tenen packs amb activitats per tot tipus de públic. Si us agrada la història, agafeu el pack city tour i viatjareu al passat gloriós per descobrir els tresors d’una ciutat que va enamorar al mateix Déu Júpiter. I si preferiu les emocions fortes, reserveu el pack Port Aventura i a divertir-vos!

I per si encara no ho teniu clar, només dir-vos que han preparat una oferta especial pel festival Minipop, que està super bé. Des del 20 de maig fins al 10 de juny qui faci una reserva tindrà un 10% de descompte en tots els seus serveis, posant el codi MINIPOP14 o bé trucant al 977 219119 indicant el mateix codi. Ara, ja no teniu excusa!