La Rambla Nova, a vessar de coses boniques a la II Minicrafts
27 maig, 2014
Anem a jugar bàsquet, anem al club Bàsquet Base Tarragona!
29 maig, 2014
Mostrar tot

Fes Tau, Fes Salut!

tausalutAmb el compte enrere en marxa i accelerant perquè el cap de setmana del Festival Minipop estigui tot preparat, en definitiva  anem  de bòlit. I de tant en tant ens hem de prendre un moment de relax per poder agafar forces. A la Xarxa Minipop ho hem fet i hem anat a Tausalut, un mecenes que ens torna a donar suport aquest any i que és una meravella.

Aquest centre de fisioteràpia i osteopatia és un espai únic dedicat a tu, a la teva salut i al teu benestar i per això ens agrada tant. Hi pots trobar un ventall d’especialitats perquè puguis escollir el tractament que més et convingui. Però no us penseu que només es dirigeix a persones amb dolences sinó també a persones que s’estimen i volen sentir-se millor amb el seu cos, cuidar-lo i procurar-li més salut.

osteopediatrica2Tenen un equip de professionals fisioterapeutes i osteòpates que us encantaran. Tots treballen conjuntament pel teu benestar i perquè rebis el tractament que més necessites, des de fisioteràpia, osteopatia, passant per la reflexoteràpia, massoteràpia, magnetoteràpia fins a indiba activ prorecovery o ones de xoc. Tot un món on cuidar-te a fons.

A més, tenen un munt d’activitats per poder fer tu i la teva família. Hi trobem Gimnàstica dolça, per moure el cos d’una manera sana i efectiva, Salutgym pensada per persones que volen fer exercici sense risc de fer-se mal, Pilates, Ioga, Gimnàstica hipopressiva, essencial per a després de l’embaràs, Gimnàstica prenatal, per cuidar el nostre cos durant l’embaràs, Estiraments cadenes musculars, per millorar la flexibilitat corporal i Marxa nòrdica. A què és una passada? Ahhh, i a més preparen diversos cursos durant l’any super interessants i divertits.

Ja ho sabeu si voleu regalar-vos uns moments de relax, heu d’anar a Tausalut. A més, pels minipoperos amb polsera us faran un 25% de descompte en la 1ª visita fins al 30 de juny. No perdeu temps i aneu-hi!!

Per més informació podeu entrar a www.tausalut.com o bé podeu passar-vos pel carrer Pere Martell, 19 de Tarragona o bé trucar al 977 219622.