Anem a jugar bàsquet, anem al club Bàsquet Base Tarragona!

Fes Tau, Fes Salut!
27 maig, 2014
Uns clàssics del festival per tancar la nit del dissabte
29 maig, 2014
Mostrar tot

Anem a jugar bàsquet, anem al club Bàsquet Base Tarragona!

bbt1A qui no li agrada jugar a pilota, sigui al joc que sigui? Qui no fa partidets per moure una mica l’esquelet amb amics, fills o pares? Tot és fer esport i a més ens divertim moltíssim sobretot amb els petits, que els hi encanta. Doncs, a la Xarxa Minipop dient un Hoooola ben fort al nostre nou mecenes, el Bàsquet Base Tarragona, que fa del bàsquet la seva passió i la sap transmetre als més petits de forma genial!

El Bàsquet Base Tarragona(BBT) va neixer l’any 2011 de la mà de persones vinculades professionalment des de fa més de vint anys al basquetbol tarragoní, il·lusionats per treballar des de zero en el món de la cistella. És un projecte que realitza tota la formació, seguiment i posterior tecnificació dels jugadors i de les jugadores d’iniciació, des de la modèstia però amb constància i amb el bàsquet com a il·lusió.btt2I ho estan aconseguint. En el poc temps que porten a la ciutat han augmentat la participació en les escoles, promovent la igualtat entre el bàsquet femení i el masculí i inculcant als més petits l’esforç, l’amistat i l’emoció, a través de la disciplina i el respecte per gaudir d’un esport tan divertit com el bàsquet.

bbt4Actualment, ja han inscrit els seus primers equips base formats per nens i nenes de Tarragona. Només cal que us passeu per diverses escoles de la ciutat com Serrallo o Saavedra, per les del barris de Ponent, com La Floresta, o per les d’altres municipis com l’Escola La Canonja a la Canonja o l’Escola Ramon Bergadà i Escola Centcelles a Constantí, per veure la seva feina. A tot això, també organitzen diverses activitats per la ciutat dirigides als petits perquè coneguin de més prop l’esport de la cistella i s’ho passin d’allò més bé.

Ara que ja els coneixeu, anem a jugar a bàsquet?