Uns clàssics del festival per tancar la nit del dissabte

Anem a jugar bàsquet, anem al club Bàsquet Base Tarragona!
29 maig, 2014
Un ram de tallers pel més petit de tots
30 maig, 2014
Mostrar tot

Uns clàssics del festival per tancar la nit del dissabte

superpandas1Per tancar la nit del dissabte tindrem uns clàssics del festival! Els nostres Superpandas no vénen de la Xina ni s’alimenten de bambú. Ells són Cin i Maber, els dj residents del Minipop, que ens acompanyen des de la primera edició.

Els Superpandas van començar la seva marxa com dj’s en petits locals de Tarragona, fins que a partir de 2007 van començar a punxar de forma habitual a la sala El Cau (Tarragona). Des de llavors s’han anat fent un lloc punxant en els locals més emblemàtics de les comarques tarragonines. En les seves sessions es pot escoltar des del indie més ballable fins a l’electrònica.

djonairDissabte al Minipop també punxarà Dj On Air; és a dir, Pere Barceló. La seva carrera comença a finals dels noranta, influenciat per les dues edicions del Festival de 12 hores d’Indie celebrat a Falset. Immediatament exerceix de resident d’alguns clubs de la ciutat. Compagina el seu treball als plats amb la programació del festival FiranitClub del qual va ser fundador i organitzador. Esporàdicament actua la sala El Cau i la sala Zero compaginant la seva tasca amb la direcció i presentació del programa Stereopop FM a Ràdio Constantí (TGN).