Descobrint el territori pedalant

El gran Guille Milkyway punxarà al Minipop!
31 maig, 2014
Vermut d’inspiració modernista
1 juny, 2014
Mostrar tot

Descobrint el territori pedalant

ebikegratallopsQui no ha passejat pels racons de Tarragona, per les seves platges, pels camins que omplen tot el nostre territori?A què a tothom li agrada gaudir d’indrets màgics i de paisatges increïbles? A la Xarxa ens encanta i sempre que podem fem una escapadeta amb tota la família perquè la natura i la ciutat tenen infinitat de secrets i de llocs que no deixen de sorprendre’ns. Amb el bon temps que està al caure i que ja s’olora apeteix moltíssim fer excursions i suposem que a vosaltres també. Per això donem la benvinguda a un mecenes que ens portarà per llocs increïbles i meravellosos d’una manera diferent, amb bicicleta elèctrica. Estem parlant d’Ebiketours.cat.

ebikefotoAquesta empresa de Tarragona, es dedica al lloguer de bicicletes elèctriques per poder fer rutes per la ciutat o altres llocs de tot el territori, ja sigui amb família, amics o parella amb la meitat d’esforç i el doble de diversió. A més, ho tenen tot pensat i també es poden llogar les cadiretes pels nens, gps, alforges ortileb. I no us preocupeu per la càrrega de bateria perquè us donen informació d’on tenen punts de càrrega, si teniu algun problema tècnic, tenen diversos llocs on us ho resoldran super ràpid. I el més important tenen diversos punts de servei per llogar bicicletes a pobles de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

ebikelogoTambé t’ofereixen rutes com la de Tarragona Ebike Tour on descobriràs llocs tan increïbles com l’Amfiteatre romà, el Nucli antic, les platges, el port, el barri del Serrallo o la Rambla Nova arribant fins al Balcó del Mediterrani, acompanyats d’un guia que us explicarà històries i secrets que rodegen cadascun dels racons per on passeu d’una forma entretinguda, amena i super divertida.

ebikebiciPer als amants de la natura i del bon vi, teniu la ruta Gratallops Wine tour, una excursió guiada per pedalar entre les vinyes del Priorat, que inclou la visita els cellers més emblemàtics d’aquest municipi vinícola i són coneguts a tot el món, i que finalitzarem amb un tast de vins amb tots els participants.

Ah i recordeu que pels que vinguin al Festival Minipop i vulguin pedalar una mica Ebiketours.cat ofereix un 10% de descompte amb el lloguer de bicicletes i el lloguer de cadiretes pels nens és gratuït!!!!

Vinga tots a pedalar!!!!.