Un emocionant viatge en el temps per conèixer Tarragona

A 5 dies del pop delicat i artesà dels barcelonins Doble Pletina
2 juny, 2014
El Minipop no és un festival només per nens!
3 juny, 2014
Mostrar tot

Un emocionant viatge en el temps per conèixer Tarragona

itinere2No heu volgut saber mai com era la vida a la nostra ciutat en les diferents èpoques de la seva historia? Satisfer la curiositat per saber com vivien, que feien, a quins jocs jugaven, com i que menjaven …. A la Xarxa hem trobat una màquina del temps que ens pot transportar a diferents èpoques per viure aventures inimaginables entre el passat de la nostra ciutat, Itinere.

De la mà dels guies d’aquesta empresa de Tarragona començareu un viatge increïble a través de la història. Us poden transportar a 2000 anys enrera quan l’Imperi romà es va assentar a la nostra ciutat i poder entendre i saber com vivien a través de l’empremta arquitectònica que van deixar per tota la ciutat.

itinere1Si voleu trobar-vos en mig de l’època medieval, només cal que els hi digueu i els motors es posen en marxa per aterrar a l’interior de la seva imponent Catedral, on us explicaran els secrets i anècdotes que amaguen les seves dependències. Que us agrada més el Modernisme? Cap problema, posen la data i premen el botó de Gooo! I us trobeu pel centre de Tarragona, entre les façanes i elements modernistes més interessants de la ciutat. A què és una passada?

Amb Itinere la història es converteix amb una experiència màgica i super divertida. No us avorrireu ni petits ni grans perquè totes les rutes i activitats estan adaptades per a tots els públics. I per als minipoperos més arriscats, us han preparat visites guiades per Descobrir Tarragona amb família que per als nens és gratuït!!!

Per més información visiteu la seva plana web o podeu trucar al telèfon 977 239657. No us ho penseu més i a gaudir de la història!