El Minipop no és un festival només per nens!
3 juny, 2014
Tot afinat perquè comenci a sonar el Minipop
4 juny, 2014
Mostrar tot

SUPERMAMI, per a mares com tu!

inout1Tenir fills té grans recompenses, el primer somriure, els primers passos, les primeres paraules, tot és meravellós, i llavors et regalen el vestit de superheroïna i superpoders!

Sense adonar-te et trobes vestida amb capa i malles tot el dia, amb el superpoder de donar-los l’esmorzar, vestir i portar a l’escola en temps record per estar puntual a la feina, el superpoder per superar obstacles com reunions imprevistes, feines per ahir, i està a l’hora a la porta de l’escola a recollir-los, el superpoder de portar-los a les extraescolars i fer la compra mentre atens el telèfon, el superpoder de fer el sopar, preparar el dinar per l’endemà i ajudar a fer deures, i tot amb un somriure a la cara.

A la Xarxa sabem molt bé el que és, per aquest motiu us volem presentar un mecenes que pot ajudar a les supermamis en què ens hem convertit, SUPERMAMI by In&Out a Tarragona.

inout2SUPERMAMI és un projecte pensat i dirigit a les mamis que aquests superpoders a vegades les sobrepassen, estressen i en molts moments dirien prou amb majúscules. De la mà de la Gemma, business i executive Coach i consultora, amb més de 10 anys treballant en grans multinacionals que ho va deixar tot per diriigir el seu propi projecte professional, In&Out Consulting. Ara és mami i tot comença a canviar. De la suma d’aquestes experiències neix SUPERMAMI, per ajudar-vos, donar-vos suport, educar-vos i “empodertar-vos” com a BUSINESS MOM & MOMPRENEUR i que vol guiar-vos per assolir reptes i construir solucions juntes.

També us vol ajudar a gestionar les situacions diverses a les quals feu front dia a dia, a la feina i fora d’ella, a gestionar els vostres moments i a fer “presensing” tant a la feina com amb la família, amics, etc.
I és el primer projecte de Catalunya que combina eines de coaching , lideratge, neuromanagement, llibertat financera, Intelligencia emocional i social, Mindfulness, Heatlth&Wellness i amor per la teva vida (com a mami i com a professional triomfadora) pensat, creat i portat a l’acció EN FEMENÍ.

Ja ho sabeu, ha arribat el moment de la “mami professional”, us atreviu a dirigir la vostra vida i conduir-la allà on voleu arribar? Doncs, demaneu informació a la Gemma trucant al 699 156 070 o visiteu el web  www.iocon.es/SUPERMAMI o envieu un correu a  SUPERMAMI@iocon.es