La Muntsa i l’Aleix cantaran i contaran un conte del nostre ocellet hipster a la Biblioteca

El Minipop es presenta amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida, Reus i Cambrils
16 abril, 2015
La Teva Ruta, passejades amb història per a tota la família
19 abril, 2015
Mostrar tot

La Muntsa i l’Aleix cantaran i contaran un conte del nostre ocellet hipster a la Biblioteca

Muntsa 2

Foto: Nàdia Balaguer

Les tradicions bones són el millor i nosaltres estem encantats d’instaurar-ne més al calendari! Enguany, tornem a participar a la Revetlla de Sant Jordi que organitza la Biblioteca Pública de Tarragona per tercer any consecutiu amb l’objectiu de fer estimar, més encara, les lletres a petits i grans.

En aquesta ocasió, hi prendrem part amb un conte molt especial que la Muntsa Plana i l’Aleix Cortès han elaborat especialment per presentar al públic més important, és a dir, als més menuts de casa i la seva família, la 5a edició del Minipop!

El conte duu per títol “Contem cantant” i té com a protagonista en Fernàndes, que, si no ho sabíeu, així és com es diu el simpàtic ocell hipster que protagonitza el cartell d’enguany del Minipop. Amb acompanyament de la guitarra de l’Aleix, la Muntsa narrarà la història que ens permetrà conèixer l’existència d’una cura màgica per gairebé tot: la música. No us podem avançar gaire coses més d’aquest espectacle, però sí que us direm que hi haurà moltes sorpreses que us deixaran bocabadats.

Foto: Nàdia Balaguer

Foto: Nàdia Balaguer

Després d’escoltar el conte, serà el moment de participar en un divertidíssim taller que organitzem per a tota la família i de conèixer toooooooots els detalls del Festival!

Així doncs, us esperem dimecres que ve, 22 d’abril, a partir de les cinc de la tarda a la biblio. La revetlla infantil començarà amb un berenar de coca amb xocolata per als nens i seguirà amb l’actuació de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola de Música. El grup La Faixsula oferirà un petit espectacle amb el nom El cavaller sense nom i, tot seguit, seguirà la nostra intervenció. Tot plegat, s’acabarà amb més música, de la mà del Conservatori i ‘Els músics de Bremen’.

La Revetlla de Sant Jordi és una iniciativa conjunta de la Biblioteca Pública de Tarragona, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat i l’Escola Oficial d’Idiomes. A més, compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès.

Més informació, en aquest enllaç.