La Teva Ruta, passejades amb història per a tota la família

La Muntsa i l’Aleix cantaran i contaran un conte del nostre ocellet hipster a la Biblioteca
17 abril, 2015
Minicrafts… aquest any ens ho heu posat molt difícil!
20 abril, 2015
Mostrar tot

La Teva Ruta, passejades amb història per a tota la família

LatevarutaPradesA tots els minipoperos ens encanta conèixer històries, racons i secrets que ens guarden els llocs que visitem. No hi podem fer més, som curiosos de mena. No podem anar a un lloc i marxar amb la motxilla buida de bones experiències i curiositats per explicar, ens encanta i més si són pel nostre territori. I com que ho sabem molt bé, us volem presentar La Teva Ruta, una empresa de casa nostra que es dedica a realitzar visites guiades per diversos indrets de Catalunya, i en especial de la província de Tarragona.

I on us poden portar? Que podeu descobrir? Doncs els racons més emblemàtics de pobles com Prades o Capafonts, les cases o carrers per on van passejar genis com Picasso o Gaudí, el patrimoni i llegendes que envolten viles com Alcover o Riudoms, passejar pel paisatge de vinyes que pinta la comarca del Priorat, admirar la bellesa de les vistes que tenim des de les Muntanyes de la Costa Daurada i descobrir els pobles que les enriqueixen, … Tot això i més us ho mostren a La Teva Ruta amb visites guiades que fan amb un caire divertit, entretingut, didàctic i per a totes les edats.

LaTevarutaMiro&Montroig2I com que ens encanta que els nostres petits facin aquell OHHH, quan anem per llocs on no han estat mai, tenen unes rutes molt divertides per Prades, Alcover i Riudecanyes, que combinen amb tallers, gimcanes, degustacions, etc. per passar un dia diferent coneixent els pobles que tenim al voltant. Per facilitar-nos la feina tenen una agenda al seu web on hi ha les sortides que fan cada dia de la setmana i els horaris per poder planificar un cap de setmana diferent. I si volem, ens poden personalitzar la nostra visita o ruta segons el que ens apeteixi conèixer millor. Només cal que els truquem, explicant el que volem i ells ens dissenyen la ruta.

latevaruta MuseuAlcover3Són una empresa que saben molt bé el que ens agrada i com fer-ho perquè els nens s’ho passin d’allò més divertit, els avala el reconeixement de “Destinació de Turisme Familiar” de la Generalitat de Catalunya i una llarga experiència en el món turístic.

Ara, minipoperos, ja podeu preparar un cap de setmana tombant pel nostre territori i sorprendre-us amb les curiositats i els indrets que ens donen a conèixer a La Teva Ruta i omplir la motxilla d’una bona estona, de descobertes increïbles o històries i anècdotes divertides!!!

Per més informació podeu trucar al telèfon 638 027 366 i visitar el seu web www.latevaruta.com   I A DESCOBRIR!!!!