La Via T repartirà targetes regal a totes les famílies que entrin al Minipop

El Minipop potencia l’espai de tallers creatius per apropar l’art contemporani a tots els públics
7 maig, 2015
Un vespre de divendres rodó tirant a romboide
9 maig, 2015
Mostrar tot

La Via T repartirà targetes regal a totes les famílies que entrin al Minipop

tarjaregalMés avantatges pel públic del Minipop! El festival ha entrat a la Via T! Hem signat un conveni de col·laboració amb aquesta associació de comerciants del centre històric de Tarragona perquè pugueu aparcar i comprar amb descomptes exclusius. Atenció perquè la Via T donarà a cada família una targeta regal valorada en 15 euros. El descompte s’aplicarà amb una compra mínima, que variarà segons l’establiment, i no és acumulable a altres promocions. La targeta es lliurarà en el moment de canviar l’entrada per la polsera, serà vàlida del 5 al 8 de juny (ambdós inclosos) i anirà acompanyada d’una petita guia on es podran consultar les botigues adherides a la campanya i un mapa per ubicar-les.

A banda, amb la campanya HAPPY PARKING podreu aparcar les 24 hores al Campus URV Tarragona (Avinguda Catalunya) per un preu ridícul: 2,95 euros divendres i 1,95 euros el cap de setmana. Només caldrà que segelleu el ticket del parking a qualsevol comerç de la Via T que aparegui a la guia.

Així doncs, ja ho  sabeu, aprofiteu que el Minipop és just en un dels extrems de la Via T per fer un passeig i descobrir els comerços de Tarragona. Que no tot s’acaba al Parc Central, al Corte Inglés o a les Gavarrres. Del Balcó del Mediterrani fins la Plaça Imperial Tàrraco hi ha les millors botigues del món! Un centre comercial a cel obert que us seduirà per infinitat de motius. Què espereu a tastar-lo?

Podeu descarregar el mapa amb les botigues adherides clicant aquí.