Amb Art, la il·lusió de crear

Gooooool del Minipop!
21 maig, 2015
Voleu viure el festival des de dins? El Minipop necessita voluntaris!
22 maig, 2015
Mostrar tot

Amb Art, la il·lusió de crear

ambart1No us agrada veure les cares dels petits quan han acabat un dibuix? O, quan han aconseguit enganxar aquells gomets o adhesius que tant els hi ha costat? I quan et demanen el goma d’enganxar per experimentar amb el que troben per sobre la taula i t’ho vénen a ensenyar amb una cara de trapella total però il·lusionats d’aconseguir una obra d’art? Tot això no té preu, encara que no vulguis saber com ha quedat la sala on s’han convertit en petits artistes del collage, però val la pena.

I com que som minipoperos i ens encanta fer manualitats, som així de curiosos i artistes, trobar un lloc on els nostres bitxos puguin aprendre i fer volar la seva imaginació amb les seves mans és lo más, l’hem buscat i hem descobert Amb Art al carrer Gasometre, 25 de Tarragona.

ambart3Aquesta botiga-taller és com la casa de gominoles però per manualitats, t’enganxa només entrar-hi. Comences amb un OHHHHH enorme i acabes enamorant-hi i posant-la a la capçalera de les teves coses a fer. Hi ha de tot per transformar qualsevol cosa en una obra d’art. Tenen materials de marqueteria, de fusing o tiffany meravellosos, de scrap, de decoupage, pintura, teles per fer patchwork amb un munt d’estampats i de mil i un colors, etc. Tot un món pels artistes que tenim a casa.

A més, fan classes durant tot l’any per nens a partir de 3 anys i d’adults per poder aprendre de tot des de fusing o scrap fins a pintura o patchwork. Us imagineu tenir un llum a la saleta feta pel vostre fill, un àlbum de fotos made el petitó/na o veure com desenvolupa el seu perfil més creatiu i que a més s’ho passa pipa? Perquè aquí, les classes no són gens avorrides, aprenen divertint-se i experimentant amb tècniques que els ajuden a trobar el que millor saben fer, CREAR.

ambart2Així, que ja ho sabeu a la Xarxa Minipop tenim la mà trencada per trobar empreses que tinguin el toc Minipop 100% i donar-vos-les a conèixer. Si voleu treure l’artista que porten dins només cal que passeu per Amb Art i us deixaran amb la boca oberta, perquè CREAR i IMAGINAR és el millor que saben fer!!! Come on Minipoperos!!!

Amb Art
C/ Gasometre, 25 Tarragona
Telf.: 617 90 21 41