David Carabén (Mishima) ens farà sentir al paradís
21 maig, 2015
Amb Art, la il·lusió de crear
21 maig, 2015
Mostrar tot

Gooooool del Minipop!

IMG-20150520-WA0011Música, creativitat, família i… Futbol! Tot és compatible! Us anunciem que el Minipop tindrà una zona Champions! Sí, sí, la final de la Champions amb pantalla gegant i en el millor escenari possible. Se t’acudeix un lloc millor per viure una final? En directe, des de l’Olympiastadion de Berlín fins al passeig de les Palmeres de Tarragona… Barça-Juve! Perquè el Minipop és més que un club!

La competència apretava i hem seguit la dita del xinès Sun Tzu: Si no pots amb el teu enemic, uneix-t’hi! No ha estat fàcil encaixar totes les peces del trencaclosques però ara ja ho tenim tot controlat! El concert de David Carabén serà una mica més d’hora, a les 19:30 hores, i acabarà just abans que comenci el partit.

Foto: FCB

Foto: FCB

I mentre els culers (o no) animen a Suárez, Messi i Neymar i criden com si s’acabés el món, els que passen del futbol podran seguir de concert amb Núria Graham. Després vindran els nostres Superpandas, una alternativa perfecta pels que es posen massa nerviosos amb el futbol.

No us hi deixeu la veu perquè ens queda festa per estona. The Seihos i dj Lupo ens serviran per celebrar la victòria o ofegar les penes, cantant i ballant sota les estrelles. Blaugrana al vent, un crit valent…

gavaldacarabenSi voleu anar-vos ambientant, el dilluns 1 de juny a les 8h del matí sintonitzeu iCat i podreu escoltar uns prèvia molt especial al programa Els Experts. Dos minipoperos parlant de futbol, música i nens! David Carabén, el teloner de la Champions al Minipop, i Lluís Gavaldà, el director musical del festival, faran una tertúlia molt particular. Us fareu una petita idea de com serà veure la final al Minipop amb aquests dos culers empedernits 😉