El Minipop se’n va de tapes per Tarragona!

The Seihos i els nous horitzons
26 maig, 2015
Anna Roig s’estrena com a posa-disc al Minipop
27 maig, 2015
Mostrar tot

El Minipop se’n va de tapes per Tarragona!

tarracotapesA 10 dies que comenci el festival, l’equip de Minipop hem decidit prendre’ns un respir i sortir a fer unes tapes! Ens hem mirat el llibret de la ruta Tarraco Tapes i no sabem per on començar. Tot fa tan bona pinta 😉 Podeu triar entre 72 bars i restaurants que ofereixen tapes i menús mediterranis especialment creats per l’ocasió. I, com no podia ser d’una altra manera, tots els plats se serveixen acompanyats per una Estrella Damm ben fresqueta. És boníssima i encara té més bon gust si saps que és la cervesa que patrocina el Minipop, es compromet amb la cultura i et fa aixecar de la tovallola per entrenar l’ànima.

No patiu que hi ha temps. La ruta dura fins el 7 de juny. Teniu dues opcions: triar entre 64 tapes servides amb un quinto o canya Estrella Damm a un preu únic de 2,40 euros, o bé, pots optar per un dels vuit menús de tapes que s’acompanyen d’una ampolla de 66 cl. d’Estrella Damm, per 30 euros.

caldosLes propostes no deixen de banda el regust mediterrani propi de la ciutat. Així, a L’Assaig s’opta per un arròs caldós amb gambes, mentre que a La Botiga s’ofereix un refrescant carpaccio de tonyina, melmelada de tomàquet, olivada i dues llesquetes de pa torrat amb oli d’oliva i sal.

carnSi preferiu la carn, Els 5 Sentits proposen uns Niuets d’hamburguesa de Black Angus amb un niu de fideus vaporitzats al punt, acompanyada d’un cruixent de pernil de bodega i a La Cantonada una Sorpresa estrellada: Ravioli cruixent de pasta brisa farcit de xistorra, acompanyat d’ou estrellat i cobert de llavors de rosella.

menuSi preferiu tastar els menús, us trobareu amb propostes tan suculentes i elaborades com la d’El Terrat, on hi destaca el Tàrtar de vieires lleugerament planxat amb alga wakame i pinya al forn; l’Explosió de foie, tòfona i xocolata del Palau del Baró, o les postres del Taranta: Escuma de Chartreuse amb carquinyolis i Brownie de festucs amb gelat.

Assaboriu l’experiència i participeu al concurs de la millor tapa de la ruta. Només heu d’omplir una butlleta que trobareu als establiments, i podreu guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant amb Estrella Michelin.