Anna Roig s’estrena com a posa-disc al Minipop
27 maig, 2015
Falta una setmana per la nit oriental del Minipop
29 maig, 2015
Mostrar tot

L’increïble Comprador!

compradorI si et diem que hi ha un amic del Minipop que pot anar a fer la compra per tu i portar-t’ho a casa? I si et diem que és un expert i que compara els preus dels productes que has escollit entre diferents supermercats per triar els més econòmics? I si resulta que pots triar entre un munt de primeres marques i marques blanques? I si t’expliquem que també va a comprar a les botigues de productes frescos i de proximitat?

T’ho has cregut? No? Doncs ja te’n pots anar fent la idea perquè és veritat! L’increïble comprador no és un somni, és un supermercat online molt especial que ja arribat a més de 50 poblacions per fer-nos la vida més fàcil. El Comprador et permet estalviar fins a un 20% en la teva compra, amb més de 1300 productes de proximitat i ecològics, 35.000 productes de supermercat (marques i marques blanques) i una atenció personalitzada. 

comprador2Nosaltres l’hem provat i no té res a veure amb altres supermercats online. Per començar, hi ha moltíssima més varietat, inclou proveïdors locals i compara preus. Podeu combinar els principals establiments d’alimentació com Carrefour, El Corte Inglés, Mercadona o Caprabo-Eroski amb les botigues de productes frescos i de proximitat com el pa de forn de llenya de Gli Italini; el porc de pagès, el pollastre de granja, el xai amb certificat d’origen o els plats preparats de La Selecta, Carns Bertran i la Carnisseria Virgili; la fruita i verdura ecològica de Cal Marxant, o la llet fresca i productes làctics de la Granja Armengol.

Hi ha una altra cosa, súper important pels minipoperos inquiets, que fa que el Comprador sigui únic: els amplis horaris de lliurament. Reparteixen fins a les 22:30h perquè no hagis de deixar de fer res per ser a casa esperant la comanda! Què faràs mentre el teu assistent compra per tu? Parc, terrassa, platja?

Al Minipop podràs descobrir com funciona, preguntar tots els dubtes a l’estand del Comprador i recollir el teu pendrive amb un descompte de 20 euros. I ja només et quedarà pensar on anar de vacances amb aquest estavi 😉