El paradís de les famílies amb nadons

Si veniu de lluny, heu de saber…
29 maig, 2015
Dissabte 6 de juny, minut a minut!
30 maig, 2015
Mostrar tot

El paradís de les famílies amb nadons

Foto: Ton Tarragó

Foto: Ton Tarragó

Dins del Minipop hi ha un espai pensat pels més petits de la casa i les seves famílies. En aquesta zona, situada just a l’altre extrem de l’escenari, hi trobareu calma i tranquilitat, joguines, una programació d’activitats pròpia i mil i un racons per descobrir.

L’han preparat amb molt d’amor les Tecletes. L’Anabel, la Marta, la Maruxa, la Judit, la Rut i la Joana s’hi han dedicat en cos i ànima. I el resultat és una meravella! La raó és molt senzilla: hi han posat moltes ganes i il·lusió, han imaginat l’espai que els agradaria trobar al festival per les seves famílies i l’han fet realitat amb l’ajuda de l’estudi d’arquitectura Pere Socias. El podreu gaudir dissabte, 6 de juny, de 17 a 20:30 hores.

espainadoDins d’aquest món de colors hi trobareu el taller Petits Músics, organitzat per l’Escola de Música, per infants de 0 a 3 anys. L’activitat té una durada de 20 minuts i cal inscripció prèvia per participar-hi.

I ja podeu començar a al·lucinar perquè la font del Minipop es convertirà en un mar encantat ple de sorpreses. Les Tecletes l’han titulat Mar de somnis i no ens volen explicar res més. Si ho voleu saber, us hi haureu d’acostar.

Una altra proposta molt original és Tecletes The Wall, un mur musical on els més menuts podran experimentar amb sons, músiques i objectes.

I, ara sí que caureu de cul… Enguany hi haurà Platja tecletes. El Minipop tindrà la seva platja particular amb la seva sorra i el seu “xiringuito”.

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Però no tot és innovació perquè tornen dos èxits ja habituals de l’espai nadó. El primer és Bibliotecletes, l’espai de lectura amb materials cedits per la Biblioteca Pública de Tarragona. Una illa per descansar una mica i gaudir dels contes. I el segon és un divertiment que tampoc no falla mai. Un Racó de disfresses per jugar lliurement a ser tot el que ens passi pel cap.

Prepareu-vos per entrar al paradís!