Gprovincia, l’app que uneix tota la província

Dissabte 6 de juny, minut a minut!
30 maig, 2015
Vermut de titelles de Farrés Brothers amb selecció de chanson d’Anna Roig
31 maig, 2015
Mostrar tot

Gprovincia, l’app que uneix tota la província

gprovincia2

Tenir un app feta a casa per conèixer millor tot el territori i on poder trobar des d’un artesà, una ruta increïble pel nostre voltant, el punts d’interès de tots els pobles del territori, del nord fins al sud fins a comerços de proximitat, l’agenda de tot el que passa o es fa per la nostra zona, pels minipoperos és un regal. A més, ha decidit fer una aposta clara per la cultura i la musica col·laborant amb el nostre Festival, així que l’hem adoptat per saber-ho tot.

Aquesta app es descarrega gratuïtament al mòbil, i és facilíssim de fer-la funcionar. Hi trobem més 1100 punts d’interès entre rutes, racons, indrets i edificis que adornen el paisatge del nostre petit món. A més, podem trobar comerços prop de casa o de la ubicació que ens trobem, sense perdre’ns ni un detall del que fan i el que ens poden oferir.

gprovinciaA la seva agenda hi trobem les activitats que poden fer a Solivella o Gandesa com les que poden fer a Tarragona o Tortosa, es fa ressò del que li arriba per tal de poder fer que la gent pugui saber el què, el com i el qui. Des d’activitats per nens o sortides fins a jornades gastronòmiques o curses, tot el que els arriba té un lloc destacat a l’app.

A més, hi podem guanyar, perquè tenen un munt d’ofertes per poder viure experiències úniques, com allotjaments amb descomptes, restaurants amb menús súper econòmics, botigues de tot tipus amb ofertes que ens encantaran, etc. El seu objectiu és sociabilitzar tota la província amb un sol clic a través de la riquesa dels seus pobles.

I per a que tothom ho sapigui i ho pugui conèixer ho reforça amb el Facebook, el Twitter, l’Instagram i el seu blog on tots hi tenen un lloc des de l’artesà fins a l’hotel o el restaurant passant per històries i tradicions. No es pot demanar més!!

Doncs ja ho sabeu si voleu conèixer que amaga algun poble de la demarcació, on podeu menjar, dormir o senzillament passejar, amb aquesta app no se us escaparà res. I si voleu donar a conèixer la vostra empresa  i que la gent us trobi d’una manera ràpida, amb presència i a les xarxes socials i al seu bloc, no dubteu en posar-vos en contacte amb ells. La trobareu a:

Facebook: Gprovincia
Twitter: @gprovinciaguia
Instagram: @gprovinciaguia
Blog: www.gprovincia.cat
Correu electrònic: app@gprovincia.com
A gaudir del nostre territori!