Mini i Minipop, la parella perfecta!

Sister and Brother, disseny i creativitat a tutti plen
31 maig, 2015
Pop up stores al passeig de les Palmeres
1 juny, 2015
Mostrar tot

Mini i Minipop, la parella perfecta!

cotxeHem trobat la nostra mitja taronja! Si us agrada la música i us agrada conduir sabreu que el Minipop és molt més que un festival i que el Mini és molt més que un cotxe. Trobar-nos i embolicar-nos era només una qüestió de temps! Segur que junts arribarem molt lluny!

Som una parella perfecta! I som de tot menys normals i corrents. Tenim personalitat, som moderns i clàssics, viatgers intrèpids, exploradors i atrevits. Ens agrada sentir-nos vius, escapar-nos de la rutina, viure experiències úniques i diferents a la ciutat i a la muntanya i compartir-les amb la família i els amics. Ells hi posaran el Mini i nosaltres el pop.

logoQuantes vegades la filosofia del festival s’ha posat dins d’un Mini amb pares i fills cantant a tot volum l’últim èxit musical? Doncs el proper cap de setmana serà al revés. Dos cotxes Mini entraran al festival per convidar-nos a un món de sensacions inigualable. Els convidats seran el nou Mini 5 portes i el Mini Countryman. Un festival sobre rodes que us deixarà impressionats! 

5portes
El Mini 5 portes el trobareu a l’entrada, entre les taquilles i la Minicrafts. Serà una bona ocasió per conèixer de ben a prop aquest nou cotxe i comprovar que més portes no vol dir menys diversió.

Posar-se al volant d’aquest Mini és tant emocionant com conduir el coupé més sofisticat. Veureu que la distància entre eixos és lleugerament més gran i això transmet una clara sensació d’amplitud sense perdre ni una mica del caràcter Mini.

5portesinterior

Penseu que quan trepitgeu l’accelerador despertareu una fera de 2,0 litres i 4 cilindres. El motor Twin Power Turbo està preparat per complir totes les vostres ordres amb 192 CV de pura potència.

contryvI dins del recinte, escoltant la música, hi haurà el Countryman, el model més ampli i familiar de Mini. El cotxe més gran del catàleg combina la coneguda sensació d’estar pilotant un Kart amb un concepte de crossover. Que s’acabi la carretera no vol dir que s’acabi l’aventura. El Countryman és ideal per explorar qualsevol terreny gràcies a la seva alçada sobre el terra i la potent tracció a les 4 rodes opcional.

Motors resistents BMW, excel·lent maniobrabilitat, disseny espaiós, un maleter variable i 5 seients regulables per separat que garanteixen el confort en els desplaçaments més llargs. S’adapta a qualsevol situació, és tan bo per donar un tomb pel camp com per anar de compres, i compta amb el màxim nivell de seguretat (5 estrelles NCAP).

bossesMireu-los bé al Minipop perquè tenen ganes de jugar una mica i fer-vos algun regalet. Portaran bosses Mini pels que es facin la foto més divertida i més Mini. A més, faran un concurs de mini cançons. L’autor de la més original s’emportarà un cap de setmana Mini amb sopar inclòs. Només caldrà que seguiu les instruccions.

Tots aquests Minis viuen a Oliva Motor Gavarres de Tarragona (c/ Josep Maria Folch i Torres, 2). Us recomanem una visita per veure la resta de models, les possibilitats de personalització, tots els detalls del disseny interior i exterior, l’equipament, els accessoris o la potència. Fins i tot podeu demanar una prova de conducció i experimentar l’emoció de conduir un Mini. Només cal que cliqueu aquí i deixeu les vostres dades.