Pop up stores al passeig de les Palmeres

Mini i Minipop, la parella perfecta!
31 maig, 2015
Diumenge al matí, tallers amb els minicrafters!
2 juny, 2015
Mostrar tot

Pop up stores al passeig de les Palmeres

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

No us ho gasteu tot a la Fira Minicrafts que dins del festival també podeu anar de compres. Com cada any, la roba més cool i de disseny exclusiu de la mà de Batabat i To2BB.

Aquesta vegada s’hi sumen per una banda la Núria Ibañez i la seva col·lecció de contes El Montsià de Bàrbara i Jaume i per l’altra els jocs emocionals de Mut Kids.

I com no, a l’stand del Minipop hi trobareu les samarretes del Fernàndes, les bosses de BIU Barcelona, el Cd Cançons del Minipop i la música i mercadatge dels grups d’aquesta cinquena edició.

Foto: Ton Tarragó

Foto: Ton Tarragó

Foto: Ton Tarragó

Foto: Ton Tarragó

També hi haurà la Fira dels Patrocinadors. Hi trobareu estands de Hallo Idiomes, El Comprador i la Xarxa Minipop, on us explicaran tot el que vulgueu saber sobre els seus serveis i aconseguir descomptes molt interessants.

A l’expositor de l’acadèmia Hallo idiomes hi podreu conèixer els seus mètodes divertits, didàctics i innovadors per l’aprenentatge de l’anglès i l’alemany. Si passeu pel taulell del Comprador descobrireu com estalviar fins a un 20% en les vostra compra sense haver de passar pel supermercat.

IMG_2516I a l’estand de la Xarxa Minipop, formada pels micromecenes del Minipop, us informaran de tot el que ofereixen aquests petits establiments que ens ajuden a fer gran el Minipop. Són les següents:

Oci i Turisme: Associació d’Empresaris d’Hosteleria Provincia de Tarragona/ Hotel Catalonia Express/Slab Sala d’Escalada/ Xiquiparc El Circ/ Itinere/Aqualeón/ La teva Ruta/ Hotel Lauria/GP Provincia/ The Cheap Travel
Regals, Moda, Puericultura: Minimum/Puericultura Vallès/ Mercamoda/ Tricot and Craft/ El Racó d’en Dani/ Iris/ El Lloro/ La Via T/ Zaida
Salut i Bellesa: Ser Ioga/ Holos/ Sanadent/ Farmàcia Sanz/ Cuida’t Estètica i Benestar/ Tau Salut/ Clínica Dental Guiu/
Gastronomia: Art Croq/ Restaurant Al Natural/ El Terrat/ Sirco Airlines/ Toca Perón/ Balandra/Geladeries Raffa Gelatti
Fotografia i Disseny: Ouistiti Estudi Fotogràfic/ S Morris Produccions/ Laura Strada/ Sister and Brother/ Amor de marca
Art i Educació: Hallo Idiomes/ Serveis Manuals Amb Art/