Prospecte del Minipop (llegir detingudament abans de començar a administrar)

Tarragona es posa la polsera del Minipop
3 juny, 2015
La festa major del Minipop ha començat!
6 juny, 2015
Mostrar tot

Prospecte del Minipop (llegir detingudament abans de començar a administrar)

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Què és el Minipop i perquè s’utilitza?

El Minipop és un festival de música i cultura contemporània per tots els públics.

S’utilitza en persones de 0 a 100 anys per tractar les següents infeccions: avorriment, tristesa, solitud, pèrdua de cultura i diversió.

Està especialment indicat per aquelles persones inquietes, amants del pop i les arts, amb ganes de viure experiències diferents en un espai privilegiat.

L’efecte de Minipop és immediat i els primers símptomes són alegria, creativitat, festa i felicitat compartida.

Composició

Música, titelles, cinema, dansa, tallers creatius, espai nadó, futbol, palmeres, bar, restaurant, botigues i bon ambient.

Què necessiteu saber abans de prendre Minipop?

– Us podeu descarregar el programa (pdf) complet del festival.

– Amb la campanya HAPPY PARKING podreu aparcar les 24 hores al Campus URV Tarragona (Avinguda Catalunya) per un preu ridícul: 2,95 euros divendres i 1,95 euros dissabte o diumenge. Només caldrà que segelleu el ticket del parking a qualsevol comerç de la Via T que aparegui en aquesta guia.

–  Indumentària: calçat còmode per saltar i ballar, gorra, crema solar i moltes ganes de passar-ho bé!

–  Equipatge: Bossa o bolso amb les claus de casa, les entrades (si les heu comprat anticipades), una samarreta o jaqueta de màniga llarga (al vespre refresca), el mòbil i el moneder! Les activitats són gratuïtes però necessitareu diners si voleu comprar a la Fira Minicrafts i a les paradetes del recinte, sopar el plat combinat japonès del Sapporo divendres o tastar les especialitats de l’Espiga d’Or dissabte i diumenge.

– És aconsellable escoltar la playlist del festival (un mínim de 10 vegades) per arribar amb les cançons apreses.

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Instruccions per una correcta administració de Minipop

– El Minipop s’administra en tres dosis: divendres, dissabte i diumenge. No és possible adquirir una entrada per un sol dia.

– Si no teniu l’abonament anticipat, el primer que heu de fer en arribar al passeig de les Palmeres és dirigir-vos a la taquilla per comprar-lo (els menors de 3 anys no paguen). A continuació, haureu de bescanviar el paperet per una polsera que us servirà durant els tres dies del festival.

– Tallers creatius: l’entrada no garanteix la participació als tallers perquè l’aforament és limitat. Si hi voleu participar us aconsellem que arribeu al festival a primera hora. Cada activitat estarà identificada amb el nom de l’artista, el taller, l’edat i l’horari. Els tallers s’aniran repetint en torns de 15 minuts per grups d’entre 10 i 20 nens i nenes. La primera tanda d’inscripcions s’obrirà mitja hora abans que comenci el taller i la segona una hora després de l’inici. És a dir, si un taller comença a les 17.30h, hi podeu anar a agafar torn a les 17h o a les 18:30h. És important que després hi torneu a l’hora reservada. També cal agafar tanda a l’espai dansa. Podeu consultar tots els tallers i horaris al programa.

Altres medicaments i Minipop

El Minipop és compatible amb els monuments de la ciutat (la polsera us dóna entrada gratuïta), les botigues de la Via T (podeu recollir una targeta regal al festival), els restaurants que ofereixen menús especials i la ruta Tarraco Tapes.

Els fanàtics del futbol també podreu combinar final de la Champions de dissabte i Minipop. Dins del recinte hi haurà una pantalla gegant per seguir el partit en directe, menjar ràpid i saludable de l’Espiga d’Or i entrepans tant a la zona Champions com a la zona de concerts.

Contraindicacions

No administrar en cas de patir alteracions greus de la sensibilitat musical o artística.

Efectes secundaris

Sortireu molt molt molt contents i en voldreu un altre, un altre i un altre.

És altament probable que tingueu moltes ganes d’escoltar els grups que descobriu durant la resta de la vostra vida 😉

En el 99% dels casos testats s’estimula l’hemisferi dret del cervell, la creativitat i l’interès per la cultura

Conservació

El Minipop es conserva en fotografies, vídeos i, sobretot, en un racó del cor. Viviu-lo intensament i el recordareu per sempre.