El Minipop és un dels projectes singulars seleccionats pel jurat del CultSurfing

Visions del Minipop
22 juny, 2015
El Minipop guanya el premi Estrella Damm al millor projecte de la convocatòria de Cultsurfing
30 octubre, 2015
Mostrar tot

El Minipop és un dels projectes singulars seleccionats pel jurat del CultSurfing

Les trobades professionals se celebraran el 28 i 29 d’octubre a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona

El festival aprofitarà l’onada per promocionar-se, establir connexions amb altres iniciatives culturals i  aconseguir nous mecenes

La presentació del Minipop serà molt vivencial, inclourà una petita actuació de Guillem Roma i servirà per anunciar les dates de la 6a edició

postal3

El festival Minipop de Tarragona ha estat un dels projectes singulars seleccionats per participar a la tercera edició del programa CultuSurfing. L’objectiu d’aquesta xarxa és descobrir i donar visibilitat a nous projectes, compartir experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris de parla catalana. El programa és impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Els 20 projectes seleccionats tindran l’oportunitat de presentar-se en directe a les Trobades Professionals que es duran a terme els propers dies 28 i 29 d’octubre a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de la ciutat de Barcelona. A més, també formaran part del Catàleg Connecta.

postal4

Es tracta d’unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura que pretenen posar en comú diferents propostes i fomentar  l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges. Amb aquesta finalitat, les trobades compten amb espais d’interacció i connexió entre els assistents, com speedmeetings,  taules sectorials o xerrades pràctiques per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels projectes.

El Minipop pujarà a la cresta de l’onada durant la primera part de les jornades amb una presentació basada en l’experiència per transmetre al màxim l’esperit d’aquest festival de música i cultura contemporània per tots els públics. Per explicar per què el Minipop és un festival diferent i únic, damunt de la taula de surf hi aniran la directora del festival, Núria Serrano; la cap de producció, Aida Bañeres, i el coordinador de la instal·lació, Pere Socias. També hi haurà lloc per Guillem Roma i la seva guitarra, que regalaran als assistents un petit avançament del proper Minipop.

postal1postal2Les jornades també serviran per anunciar les dates de la sisena edició, que se celebrarà el 3, 4 i 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, i presentar el nou material promocional. El proper Minipop es començarà a promocionar amb dues postals dissenyades per Noe Rosell que evoquen la idea de recuperar espais de lleure de tota la vida amb fotografies antigues i lletres de cançons d’Inspira i Trau.

L’equip del Minipop s’ha mostrat molt satisfet de poder participar al programa Cultsurfing perquè “serà una oportunitat per conèixer altres propostes i contactar amb possibles patrocinadors”. El organitzadors creuen que “el programa encaixa molt bé amb la línia de treball del festival”, que ja ha establert relacions amb iniciatives com les Nits de Cinema Oriental de Vic o el Festival PortalBlau de l’Escala.