El Minipop aterra al Festival REC amb dues activitats per acostar el mon del cinema a les famílies

Viu el Black Friday i el Nadal amb les sorpreses i descomptes de la Xarxa Minipop
27 novembre, 2015
Lluís Gavaldà i Trau jugaran amb els clàssics del rock and roll al Teatre Tarragona
11 febrer, 2016
Mostrar tot

El Minipop aterra al Festival REC amb dues activitats per acostar el mon del cinema a les famílies

taller-minipopDissabte 5 a les 18,00h es farà un taller de disseny creatiu i diumenge a les 11,30h es projectarà la pel·lícula “Un dia perfecte per volar” del conegut director Marc Recha.

El festival Minipop de Tarragona torna a aliar-se per tercer any consecutiu amb el Festival Internacional de Cinema REC amb l’objectiu d’apropar les iniciatives culturals al públic més familiar.

Amb aquest objectiu s’han programat dues activitats. El taller “Dissenya els Premis del Festival Internacional de Cinema Rec de Tarragona” en que de la mà de la creadora del cartell del REC d’aquest any, la dissenyadora Eva Jolis  d’Unicum Disseny, els participants treballaran en el disseny i la creació dels guardons del festival, que seran entregats en la cerimònia de cloenda del dilluns 7 de desembre.

El taller està adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys i permet que mentre els adults que vulguin puguin assistir a la projecció de la pel·lícula, els més petits participin i tinguin una experiència vinculada al mon del cinema i al propi festival a través del llenguatge artístic.

Un_d_a_perfecto_para_volar-445227162-largePer altra banda diumenge és el torn de la sessió de cinema familiar que aquest any te com a protagonista la pel·lícula “Un dia perfecte per volar” del reconegut director català Marc Recha i protagonitzada per Sergi Lopez i  el mateix fill del director, Roc Recha. Una commovedora reflexió sobre la paternitat i la relació entre pares i fills a través del mon imaginari dels nens. Seleccionada al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián i després de passar pel festival Temporada Alta i el Meu primer Festival serà la primera vegada que es pugui veure a Tarragona.

El preu de les sessions per un adult i un nen/a serà de només 5 euros.

Podeu consultar la informació complerta aquí