Us ve de gust formar part de l’equip Minipop? Feu-vos voluntaris!

The New Raemon serà el rei del Minipop
28 abril, 2016
A Guillem Roma li queden bé les palmeres
4 maig, 2016
Mostrar tot

Us ve de gust formar part de l’equip Minipop? Feu-vos voluntaris!

Minipop 2014-8 de juny 304

Falta un mes exacte perquè comenci el Minipop i ens falten mans. Us ve de gust viure el festival des de dins? Us agradaria formar part d’un equip divertit, dinàmic i amb molta empenta? Ajudar a fer possible un projecte únic i fet amb molt d’amor? Sou gent compromesa i us agrada la música? Si heu contestat que sí a totes les preguntes, sou exactament el que necessitem per l’esprint final!

Si voleu ser voluntaris del Minipop, només cal que ompliu aquest formulari amb les dades de contacte, disponibilitats i preferències i l’envieu a info@minipop.net abans del divendres 20 de maig.

Minipop 2014-8 de juny 316Us garantim que serà una experiència memorable, que xalareu al costat de gent molt pintxa, que descobrireu els intringulis més divertits, que us trobareu en situacions que mai havíeu imaginat, que coneixereu artistes de l’alçada d’un campanar, que treballareu per un públic genial i moltes coses més. I en finalitzar el festival rebreu un certificat acreditant les tasques realitzades.

Minipop2015 218

Busquem persones per ajudar a la producció i muntatge, a les guixetes, als tallers i a la barra… Al Minipop hi trobareu molta feina però també molta festa i bon rotllo! I,perquè no dir-­ho, una mica de bogeria! No ens direu que no s’ha de ser una mica inconscient per embarcar­-se en un projecte així i repetir­-lo sis vegades. La Carme, la Laia, el Javi i l’Alba, la Lluïsa i la Glòria, laplaylistNúria i l’Aida, i la resta de minipoperos us esperem per formar part del millor equip del món.

Minipop2015 193

Això sí, abans de descarregar­-vos el formulari, us volem avisar dels efectes secundaris. El Minipop enganxa! Una vegada a dins, són molt pocs els que han aconseguit sortir. Et vesteixes amb la samarreta del robot, comences divendres amb una mica de festival, posant una polsera o servint una birra, i acabes diumenge ballant la conga amb tot l’equip.

I perquè us aneu ambientant, aquí teniu el playlist que ens ha preparat el Lluís per tastar tota la música que sonarà al Minipop 2016.