Per què comprar l’entrada anticipada?

28 artesans protagonitzaran la 4a edició de la Minicrafts
8 maig, 2016
Busquem petits fotògrafs per veure el Minipop amb ulls de nen
11 maig, 2016
Mostrar tot

Per què comprar l’entrada anticipada?

Teniu molt motius per comprar l’entrada del Minipop de forma anticipada i aquesta setmana encara més! Aquí teniu les quatre raons principals!

minipoop_promo1- Comprar l’entrada del Minipop abans que s’acabi aquesta setmana té premi! Només cal que ens deixeu un comentari en aquest post de facebook amb el número de la vostra entrada i us posarem al bombo un sorteig de dues nits en un bungalow per a 5 persones al Tamarit Park Resort. Creueu els dits!

2 – Us podríeu quedar sense! Imagineu-vos que és el 3 de juny. Que pugeu per la Rambla Nova i fa solet. Que arribeu a la taquilla del Minipop i NO queden entrades! Imagineu-vos que us heu d’imaginar el Minipop! Si teniu pensat venir, no us encanteu perquè enguany les entrades volen. Qui avisa no és traïdor!

3 – L’entrada anticipada costa dos euros menys que a taquilla. Sembla poc, però aneu multiplicant pels que sigueu!

4- I sí, també, ho reconeixem, a nosaltres ens va millor que la compreu anticipada! I enguany tenim bones vibracions, repetirem l’èxit de l’any passat i tornarem a penjar el cartell de complet 😉

20160325_133558-01L’abonament de tres dies costa 8 euros per persona fins el 2 de juny i 10 euros a taquilla. L’accés és gratuït pels  menors de 3 anys. Si ets sòcia de Tecletes posa’t en contacte amb l’associació per obtenir una entrada gratuïta escrivint a tecletes@gmail.com

Els punts de venda són: Tarragona: El Lloro (Governador González) / L’Espiga d’Or (Rovira i Virgili) / Shiva Records (Cós del Bou) / To2BeBé & Kids Rbla. Vella) / Reus: Batabat (Galanes) / To2BeBé & Kids (Galanes). Valls: Llibreria Roca (La Cort) / Constantí: El Casino (Major) / Cambrils: Rodabike (Pau Casals). Online: Productes de la Terra i TR3SC.