LauraStrada Interiors, quan l’espai dels teus somnis es fa realitat

Vilar Rural d’Arnes, el paradís d’aventura i natura per a tota la família!
12 maig, 2016
Aqualeon, un parc ple de diversió i aventura per tota la família!!!
13 maig, 2016
Mostrar tot

LauraStrada Interiors, quan l’espai dels teus somnis es fa realitat

strada6Quan som petits sempre utilitzem la imaginació per poder fer viure a les nostres joguines en els entorns i espais que més ens agradaria estar.

Muntem cases amb detalls que tenim a la vora, una caixa de llumins pot ser una calaixera, la caixa de cartró la pintem amb colors divertits per  ser una habitació, dos troncs es transformen en una súper porteria damunt la catifa….

strada7

Sempre buscant allò que la nostra ment ha imaginat i que no deixa de ser allò que sempre hem somiat per nosaltres.

Qui no ha jugat a casetes o a venedors o a perruqueres o a qualsevol altra cosa fent servir estris increïbles? I qui no ha pensat com poder-ho fer realitat quan sigues gran?

strada3Als Minipoperos imaginació no ens en falta, però a l’estudi de la lauraStrada Interiors li sobra i com si ella fos una fada tots aquells espais que guardaveu a dins de la vostra imaginació per quan algun dia els poguessiu fer realitat amb la seva  vareta màgica els dibuixa i els posa als vostres peus. Qualsevol espai sota la seva mirada i la seva vareta prenen forma, es transformen i per art de màgia apareixen davant els vostres ulls tal com ho els volieu. Una passada la vareta de la Laura, es nota que es minipopera a tope!!!

Així, les habitacions dels vostres fills o  la vostra sala d’estar o aquell espai que no voleu oblidar  o tota la casa s’impregnen de màgia i es  converteixen en allò que sempre havíeu volgut per poder viure la història de la vostra vida com si fos un conte.

strada5Però no només l’interior de vostra casa pot ser de somni sinó també l’espai on vulgueu treballar, perquè no és una vareta qualsevol aquesta és la de la Laura i a les seves mans els colors, els mobles, els llums, les teles i tot el que voleu  es posen en armonia per atendre els vostres clients, per fer-los sentir còmodes ja sigui a la sala d’espera com al despatx o mentre el pentinen o …. I sempre pensa en la imatge corporativa per posar-ho tot al lloc. És imparable i genial!!!!

strada2I si el que voleu és assessorar-vos de com poder reorientar qualsevol espai, la seva vareta no té fre perquè us ajuda a trobar la manera de fer al vostre negoci o habitatge les petites modificacions que necessita per tenir aquell aire que voleu!

lauraStrada Interiors posa la màgia que necessiteu perquè els espais tinguin personalitat i l’armonia perfecta per fer-los els llocs ideals per viure o treballar!! A més, és de la Xarxa Minipop, como no!!!