El Minipop estrenarà un Espai Literari de luxe

L’Espai Tallers del Minipop aposta per activitats més llargues i dóna veu a la literatura
16 maig, 2016
Sis slow tallers per assaborir l’art a poc a poc
17 maig, 2016
Mostrar tot

El Minipop estrenarà un Espai Literari de luxe

A l’Espai Nadó i l’Espai Dansa, s’hi afegeix aquest 2016 un altre racó específic per donar protagonisme a les lletres. Us presentem el nou Espai Literari, que tindrà tres activitats que us encantaran.

fabricabellaLa primera és un recital de poesia que arriba de les Garrigues de la mà del festival Delicadeses de la Fàbrica Bella, un microfestival de poesia, música i art  en paratges naturals d’aquesta comarca lleidatana que comencen una hora abans de la posta de sol. Els poetes del dir directe Núria Busquet i Eduard Carmona us robaran el cor divendres a la tarda.

DSCN1303La segona activitat porta el segell de l’editorial Piscina un petit oceà. El dramaturg, actor i director teatral Joan Rioné ha ideat un taller de descoberta literària per trucar a la porta dels monstres més famosos de la literatura infantil i juvenil i, de passada, perdre’ls la por. Resulta que viuen tots a la mateix bloc de pisos i no sabem com ha anat la cosa però dissabte tindrem tot l’edifici al Minipop. Ens han explicat que de nit, com que són monstres, s’espanten quan es troben a l’ascensor, al replà o al entrar al portal de casa.

ceskI l’última activitat surt de Catorze Cultura i va de contes il·lustrats. Tindrem dues expertes excepcionals, autores d’aquestes cròniques il·lustrades de somnis, sentiments i emocions. La il·lustradora Marta Bellvehí és una apassionada de la música capaç de convertir les cançons en dibuixos. I la redactora Gemma Ventura és una mestra i aprenent de nens i nenes, especialitzada en música, que juga amb les lletres i les notes. Totes dues fan un equip espectacularment brillant i dissabte a la tarda ens ho faran passar la mar de bé.

Ens inventarem un conte i veurem com es transforma en realitat. Mentre Gemma Ventura anirà explicant el conte, on tots els participants hi podran posar cullerada, Marta Bellvehí dibuixarà un mural on hi sortiran tots els personatges imaginats. En acabar, hi haurà un taller per traçar els protagonistes de la història i enganxar-los en una obra d’art conjunta feta amb la identitat i la empremta de tots.