Càmpings de Tarragona vol dir famílies felices, nens lliures i pares tranquils

Una dotzena de fast tallers per fer volar la imaginació
17 maig, 2016
L’Espai dansa va arribar al Minipop per quedar-se
18 maig, 2016
Mostrar tot

Càmpings de Tarragona vol dir famílies felices, nens lliures i pares tranquils

05_Royal-Palm-BungalowsNo ho trobareu a cap diccionari però al Minipop sabem molt bé tot el que significa Càmpings de Tarragona. Vol dir felicitat, llibertat, relax i diversió en plena natura. Els càmpings són ideals per les famílies! És tornar a aquella vida de poble, assossegada, oberta al que ens envolta, al carrer, als amics.

Anar de càmping és un estil de vida i una experiència única! L’heu de viure perquè és tan súper xula que és difícil d’expressar amb paraules. Com us podríem explicar tot el que ens passa pel cap quan sentim la paraula màgica ‘càmping’? Tanquem els ulls i veiem nens i nenes corrent en un entorn segur, amb les bicicletes amunt i avall, campant lliures entre els arbres, fent amics, vivint aventures inoblidables! Diuen que els records d’infància marquen la resta de la teva vida i és ben cert!

f1955072230161513203721I resulta que nosaltres estem de sort perquè tenim el paradís ben a prop. Els càmpings de Tarragona estan entre els millors d’Europa! En tenim de grans i de petits, des de càmpings familiars i acollidors de només 70 places fins a grans resorts de més de 1.000 amb tots els serveis i atraccions que et puguis imaginar. Són més de 50 càmpings i n’hi ha per tots els gustos i butxaques: pels que es volen passar tot el dia al càmping o pels que només hi volen anar a dormir, pels que busquen tranquil·litat i pels que no volen parar quiets, pels que prefereixen platja i pels que pugen muntanyes, pels que juguen a pàdel i pels que ballen a les discoteques, pels que es llancen a la piscina i pels que somnien amb les festes de l’espuma, pels que fan barbacoes i pels que se les mengen. Si sabeu el que voleu, ho trobareu aquí.

logoQue no teniu tenda ni caravana? Cap problema! Els càmpings ofereixen bungalows, mòbil homes, pods per parelles i aquestes tendes de lona tipus safari que anomenen lodges. Avui en dia s’han convertit en resorts i en autèntics parcs aquàtics i disposen d’activitats per tota la família. Si voleu totes les comoditats, no patiu perquè els càmpings ja no són el que eren. Ara són encara millors: es poden gaudir com si fossin hotels amb pensió completa però amb totes les avantatges d’estar en un entorn idíl·lic.

Ens encanta la vida de càmping! Es nota?