Una sessió de Tribut a Bowie d’Empar Moliner i Àlex Torío DJ amanirà el vermut de diumenge

Lluís Gavaldà i Trau s’ho van passar tan bé que repeteixen!
19 maig, 2016
L’Espai Nadó de Tecletes es fa gran i guapoooo!
20 maig, 2016
Mostrar tot

Una sessió de Tribut a Bowie d’Empar Moliner i Àlex Torío DJ amanirà el vermut de diumenge

emparalexAl Minipop ens agraden els experiments. I ja fa tres anys que el Lluís convenç a persones que normalment no fan de discjòqueis perquè facin de discjòqueis durant el vermut del diumenge. Aquesta vegada ha enredat a Empar Moliner i Àlex Torío, que han accedit a fer una sessió de música amb la condició de dedicar-la a la memòria d’un dels seus artistes de capçalera. Així doncs, l’últim dia de Minipop estarà amanit de la millor de les maneres, amb una tria personal de les millors cançons de David Bowie.

bowieEmpar Moliner és escriptora (ha publicat 8 llibres), periodista, actriu, presentadora, tertuliana i el que convingui. Tota Catalunya i part de l’estranger la coneix pel seu excepcional sentit de l’humor i per la seva manera de deixar en evidència les contradiccions de la societat. Les seves seves crítiques, i sobretot la posada en escena, han aixecat molta polseguera. Tanta que si poseu el seu nom a Google sembla que es dediqui a cremar llibres en comptes d’escriure’ls!

Àlex Torío és músic (ha tret 5 discs), físic, professor de matemàtiques, bàrman i col·laborador de diversos programes de ràdio. Si encara no coneixeu aquest cantautor de veu ronca, ja trigueu a escoltar-lo!

La qüestió és que aquesta parella d’artistes s’estrenen com a punxadiscs al Minipop. Què en sortirà d’uns herois tan poc quotidians? Segur que la seva sessió serà qualsevol cosa menys políticament correcte.

Tribut a Bowie by Empar Moliner i Alex Torío
Diumenge, 5 de juny
12:30 hores