El Mini Cabrio i el Mini Clubman se’n van de festival

Un bonus track de circ, jocs de taula i concurs musical
23 maig, 2016
L’Adrià també vol ballar
24 maig, 2016
Mostrar tot

El Mini Cabrio i el Mini Clubman se’n van de festival

IMG_8445Recordeu la nostra història amb Mini? Doncs no va ser un amor d’estiu passatger, la cosa encara dura i tenim plans de futur. Aquest juny ens tornareu a veure junts al passeig de les Palmeres. I per festejar més còmodament ens hem inventat un espai per descansar i relaxar-se, amb vistes al mar, que volem compartir amb tots vosaltres.

Així doncs, enguany al Minipop hi haurà una zona amb hamaques i mobles fets de palets, creada per l’equip d’arquipopis, que s’han inspirat en el disseny i la comoditat que ofereixen els cotxes de la marca Mini. La trobareu just en entrar al recinte, al voltant d’una palmera, al costat de l’Espai Dansa. Serà una manera de donar-vos la benvinguda com us mereixeu i un refugi per quan necessiteu una estoneta de pau i tranquil·litat.

A l’Espai Mini també hi haurà plantilles perquè els petits puguin pintar i un Photocall perquè us feu mooooltes fotos amb el nostre estimat Mini. Hi haurà premi per la més xula!

cabrioI allí mateix podreu admirar l’últim integrant de la saga Mini en versió descapotable. El més ‘cool’ de la família! El Mini Cabrio és un cotxe per llançar-se a l’aventura i per fer-se mirar. Un tres portes obert a tot, amb un disseny més sofisticat que el seu antecessor, sensació de kart i tecnologia intel·ligent. El nou mecanisme elèctric, ràpid i silenciós, obre la capota per complet en només 15 segons!

clubmanPerò el Mini Cabrio no vindrà sol. A la fira Minicrafts, fent joc amb les coses boniques, hi haurà un exemplar de la nova generació de Mini Clubman, el model més espaiós i elegant. Té cinc places, quatre portes per passatgers i una porta de dues fulles d’obertura per accedir a un maleter amb doble fons. Original, atrevit i dissenyat per cridar l’atenció. És el Mini ideal per les famílies minipoperes!

IMG_8446

A nosaltres ens agraden tots! Per sort a Oliva Motor Gavarres (Tarragona) tenen els millors experts per assessorar-te de manera personalitzada. Si no sabeu quin triar, passeu pel carrer Josep Maria Folch i Torres, 2, i fins i tot els podreu provar. Segur que trobeu el Mini que més s’adapta a vosaltres.