Life&colors, una explosió de moda, color i disseny

Minipop a la vista!
31 maig, 2016
1, 2, 3, 4, provant, provant… Se sent bé?
1 juny, 2016
Mostrar tot

Life&colors, una explosió de moda, color i disseny

lifeRecordeu les nines de paper que de petits tallaven i vestíem amb aquella entrega total. Faldilles, pantalons, botes, vestits increïbles,… qui no ha somiat mai tenir l’oportunitat de posar-te guapa triant la roba perquè t’escaigui i et quedi com feta per tu, com a les nines? Doncs Life&Colors a Reus ens ho ha fet realitat amb una selecció de peces que ens han enganxat al cos per dona un toc picaresc i fresc a la nostra camiseta.

Com si fóssim nines ens han posat als nostres cossos, de totes mides i alçades, pantalons curts, faldilles i bermudes de disseny Made in Spain total, súper minipoperes i que es distingeixen de tota uniformitat. Perquè les marques que moldejen el nostre cos aquest any i a les quals no em pogut resistir-nos, són Titis Clothing i Sunkfunk. I no es per res però estem arrebatadores, i a més, ideals i còmodes per passar un Minipop perfecte.

life2Però aquí hi ha una filosofia amb la qual no podem estar més d’acord, totes les peces estan elaborades amb teixits sostenibles, dissenys acurats, colors vius i alegres, patrons i talles que pertoquen, roba preparada per representar la cultura, l’art i la música com el nostre Festival. Ja sabeu que això ens emociona i ens encanta, a més, qui pot dir que no a una roba així?.

A més, aquí també podeu trobar les col·leccions de les marques Surkane, Indi & Co, Anonymus i Companyia Fantàstica, que aquest any són genials. No saps què triar de les monades que tenen a Life&Colors, a més el tracte és súper personalitzat i molt proper. Ja ho  veureu quan passegéssiu pel Festival perquè ens acompanyaran tots els dies a la zona de Pop-Stores amb una mostra de moda que us deixaran bocabadades.

I si la roba et fa tornar boja, els complements i les sabates ja ni us ho diem. Bosses de ma, sandàlies, cinturons, ….. Ufff un festival de la moda que no podia faltar en un esdeveniment com el nostre.

Ja ho sabeu si ens veieu marcant tendència penseu amb Life&Colors i no deixeu l’oportunitat de pescar alguna de les seves peces al Minipop!!!!!

Life&Colors

C/ Jesús, 26  Reus

Tel.: 977 91 55 64