El Minipop farà públic el cartell musical el proper 14 de març

Ho haureu d’endevinar!
6 març, 2017
Torna el robot del Minipop!
9 març, 2017
Mostrar tot

El Minipop farà públic el cartell musical el proper 14 de març

La presentació tindrà lloc dimarts que ve a les 12 del migdia a la Vinateria Clot Martell i serà oberta a tothom

Els assistents podran escoltar en directe dues cançons d’un dels artistes que actuarà a la setena edició

El festival se celebrarà del 2 al 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona

El proper dimarts dia 14 de març a les 12 del migdia, en primícia mundial, l’organització del Minipop farà públic el cartell musical de la setena edició del festival de música i cultura contemporània per a tots els públics. La presentació, oberta a tothom, tindrà lloc a la Vinateria Clot Martell de Tarragona (carrer Ixart, 4) i comptarà amb la presència de la directora del festival, Núria Serrano; el director musical, Lluís Gavaldà, i altres membres de l’equip. També hi assistiran el gerent del Patronat de Turisme de Tarragona, Ángel Arenas, i els principals patrocinadors del festival.

Els assistents seran els primers de veure el cartell i podran escoltar en directe dues cançons d’un dels artistes que actuarà al Minipop, mentre comparteixen una estona amb l’equip del festival i una estrella Damm. A més, el mateix dimarts es posarà en marxa un web totalment renovat i dinàmic amb la informació permanentment actualitzada.

Però, de moment, el cartell musical és el secret més ben guardat del Minipop. Fins que arribi el dia de la presentació, el director musical no ha volgut donar pistes i ha reptat al públic a endevinar la seva personal i acurada selecció per aquest 2017 a través de les xarxes. Encertar-ne 3 de 4 és molt difícil i improbable però no és impossible. Abans de començar a dir noms a l’atzar, s’aconsella tenir en compte el tipus d’artistes del cartell de les sis edicions anteriors i pensar en grups emergents, a més de músics ja consolidats.

Preparats pel llançament

Tot l’equip del Minipop està preparat pel llançament de la setena edició. La dissenyadora ja té a punt el nou robot que acompanyarà el logo del festival i el cap de setmana passat S. Morris Productions va fer el rodatge de l’espot promocional que anunciarà el cartell musical a partir del dia 14.

Paral·lelament a les propostes musicals, les altres vessants del festival també van prenent forma. El Minipop ha obert dues convocatòries per seleccionar tallers creatius i coses boniques. Per una banda, l’organització busca 14 artistes per l’Espai Tallers, que poden presentar les seves propostes fins el 18 d’abril seguint aquestes bases. Per l’altra, fins el 17 de març els artesans poden presentar les seves candidatures a la convocatòria de la cinquena Fira Minicrafts.