Març s’escriu amb M de Minipop

Mazoni estrenarà “Carn, os i tot inclòs” al Minipop
30 març, 2017
La primera actuació de Retirada a les comarques de Tarragona serà al Minipop
4 abril, 2017
Mostrar tot

Març s’escriu amb M de Minipop

El nostre comptador no ha parat en tot el mes de març. Un munt de mans per dir que el Minipop 2017 s’acosta!

1 de març: L’Aida és lluny de Tarragona però té una M de Minipop com una casa! D’aquí a 93 dies ens veiem al Minipop! We miss you so bad

2 de març: Aquesta és la cara de la Joana quan algú li parla del Minipop! És una paraula que ens fa recordar molts bons moments i ens fa pensar en tot el que ens espera aquest juny. Can’t wait! 92 days left!

3 de març: Aquest 2017 l’Elena i l’Eva vindran a Tarragona molt ben acompanyades. El Minipop és un gran festival per a petits públics! Falten 92 dies per demostrar una vegada més que la música no té edat!

4 de març: Només falten 90 dies perquè els fotògrafs oficials del Minipop, la Rosa i el Jaime, immortalitzin moments de felicitat absoluta amb els seus minireporters.

5 de març: La instal·lació del Minipop està dissenyada per l’Estudi d’Arquitectura Pere Socias. Bonica, funcional i plena de detalls per acollir tres dies d’experiències memorables! 89 dies i serem dins d’un món màgic!

6 de març: Avui tenim una mà forta! És la mà del Pau de la sala d’escalada Climbat Slab, que cada any ens ajuda a arribar més amunt. Aquesta sala d’escalada situada al polígon Tecnoparc de Reus és recomanable 100% per totes les edats. Us podeu apuntar als cursos, anar-hi puntualment o fins i tot celebrar-hi una festa d’aniversari! Poseu-vos en forma que només queden 88 dies pel Minipop!

7 de març: El Kevin és dels que no es treu la polsera del Minipop en tot l’any. Falten 87 dies perquè es posi la setena!

8 de març: El comptador marca que falten 86 dies! Avui les protagonistes són la Naia, la Sara i dues mans d’incògnit! D’aquí a una setmana també les veureu saltant com unes llagostes a l’espot promocional del Minipop.

10 de març: Avui ens arriben quatre mans de Puericultura Vallès especialistes en tota mena de productes per a nadons des de fa més de 40 anys i compromesos amb el Minipop per cinquè any consecutiu. Si encara no coneixeu la botiga, aprofiteu el dia de la presentació del festival per donar-hi un cop d’ull. Els tindreu a 4 passes! Simpatia, experiència i qualitat al carrer Ixart de Tarragona.

11 de març: El Sergi Smorris Produccions està donant els últims retocs a l’espot promocional que farem públic dimarts. Falten 3 dies per saber quins grups tocaran al Minipop i 83 dies per inaugurar-lo!

12 de març: La Gemma, la Geòrgia, la Paula i el Xavi donen un cop de mà al Minipop des del #colmadoitinere d’Itinere Tarragona. Són uns guies turístics excepcionals, enamorats de Tarragona i el seu patrimoni. Us encomanaran la seva passió i us faran descobrir la ciutat com mai l’havíeu vist.

13 de març: L’Anna i el Pere compten els dies per venir al Minipop. Avui en falten 81! I demà sabreu qui pujarà a l’escenari en aquesta setena edició del festival. Un cartellàs per flipar. Digueu quatre grups, si n’endevineu tres, entreu gratis. Us hi atreviu?

15 de març: Al Brais li agrada el pop en el sentit més ampli de la paraula! 79 dies i us el servim amb tots els complements al passeig de les Palmeres de Tarragona.

16 de març: La vinateria Clot Martell és el nostre bar de capçalera! Vins, vinipops i minipops! Gràcies per acollir-nos! 78 dies i ens els emportem de festa al Minipop 2017.

18 de març: El temps passa volant i sense ni adonar-nos-en ja anem amb màniga curta! L’Anna i el Roc diuen que només falten 76 dies pel Minipoooooop! La millor manera de començar l’estiu.

19 de març: Núria Subietas i les seves creacions tèxtils seran a la zona de Pop Up Stores del Minipop 2017. Peces personalitzades, còmodes, senzilles i alhora sofisticades. Teixit naturals, renovables i sostenibles amb acabats exquisits fets a mà. La col·lecció de comunió pel 2017 és una delícia. 75 dies i us enamorareu dels seus vestits i complements.

20 de març: Comencem la setmana amb la M de la Noemí i el comptador a 74 dies. Bon dilluns!

21 de març: Només teniu 10 dies per comprar les entrades a 6 euros. La Marta us espera al Batabat amb un gran somriure, uns quants talonaris d’entrades i moltes coses boniques. Avui tenim el comptador a 73 dies, amb M de Marta, de música, de Mazoni, de Marion Harper i de Minipop!

22 de març: La Lluïsa i la Glòria són les coordinadores de voluntaris. Si voleu viure el Minipop des de dins ompliu el formulari. Falten 72 perquè comenci una experiència única amb el millor equip del món! https://www.minipop.net/fes-te-voluntari/

23 de març: Avui falten 71 dies! I mentre el Minipop no arriba, els dijous al vespre toca vinipop a Clot Martell vinateria. La Núria, la Carme i el Xuspa són dels habituals!

24 de març: Avui tenim un número rodó. 70 dies exactes i ens plantem al Minipop. 70 dies i el Narcís estarà amb els arquipops treballant en els últims detalls de la instal·lació abans d’obrir portes. 70 dies i l’Anna anirà amunt i avall ajudant en tot el que convingui. Amb aquest bon rotllo i alegria!

25 de març: La Gris té moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes moltes ganes d’anar al seu primer Minipop amb tota la colla! 69 dies!

26 de març: Molt boooon dia dormilegues! Ja heu canviat l’hora? L’Enric diu que no es perdria el Minipop per res del món. Falten 68 dies! Més hores de sol per omplir de cançons, teatre, cinema, literatura, tallers i felicitat.

27 de març: Iep David!!! D’aquí a 67 dies ens veiem al passeig de les Palmeres i fem un Minipop!

28 de març: Aquesta nit el Magí i l’Àlex han tingut un somni: eren al Minipop ballant a primera fila amb els “Poderes extraños” de La Bien Querida i “La promesa” de Mazoni. 66 dies i tot això serà una realitat per viure ben desperts.

29 de març: La Sandra ens envia aquesta foto des del refugi Les Set Cabretes. D’aquí a 65 dies enviarà fotos des del Minipop 🙂

30 de març: L’Isaac i la seva família ja tenen les entrades. Si ja sabeu que d’aquí a 64 dies anireu al Minipop, què coi esteu esperant per comprar-les? Aprofiteu les ofertes del març, que s’acaba el mes! https://www.minipop.net/punts-venda-dentrades

31 de març: No podíem haver trobat una parella millor per dir-vos que avui, 31 de març, és l’últim dia per aconseguir els abonaments a 6 euros. Si d’aquí a 63 dies voleu anar de festival, feu cas a la Marta i l’Albert. Són de Tecletes Mares de Tarragona i tenen una llarga experiència minipopera!