El Minipop és reconegut com un dels millor festivals europeus

El Minipop es presenta diumenge a Valls amb un concert de Xarim Aresté
8 maig, 2017
La programació musical de divendres acabarà amb Carles Belda & Sanjosex
10 maig, 2017
Mostrar tot

El Minipop és reconegut com un dels millor festivals europeus

El nostre petit festival per a grans públics ha estat distingit amb el segell de qualitat europeu EFFE

Ha estat seleccionat per un jurat internacional i ara forma part de la comunitat de l’Associació Europea de Festivals

El Minipop és un dels millors festivals europeus. Nosaltres ja ho sabíem però ara ho ha dit el jurat internacional de la plataforma europea de festivalsEurope for Festivals, Festivals for Europe”, que ha decidit atorgar-li el segell de qualitat EFFE. Es tracta d’una iniciativa de la European Festivals Association que reconeix els millors festivals d’Europa.

En paraules del jurat, “el Minipop és una bona iniciativa divertida i inclusiva que a partir de la música inclou moltes altres propostes per una experiència positiva amb l’art i la cultura pels més petits i les seves famílies”.

L’obtenció d’aquest segell significa la incorporació del festival tarragoní a pàgina web de la plataforma EFFE, que ajudarà al Minipop a donar-se a conèixer a nivell europeu i arribar d’una manera més efectiva al seu públic potencial. L’objectiu del segell és donar visibilitat als festivals culturals de qualitat compromesos amb l’art que tenen una projecció nacional i internacional i alhora estan integrats en la comunitat local.

Foto: Rosa Rovira

Aquest 2017 la plataforma EFFE ha distingit festivals de 39 països. A Catalunya, compten amb aquest reconeixement iniciatives de la talla del Festival de Peralada o la Fira de Tàrrega.

I mentrestant, la setena edició del Minipop va inundant tots els racons de la ciutat escampant la seva filosofia. El proper festival se celebrarà del 2 al 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Els abonaments anticipats segueixen a la venda a 9 euros a diferents punts de Tarragona, Reus, Valls i Cambrils i online a ProductesdelaTerra.cat. Atenció que el Minipop s’acosta!