Discjòqueis per un dia amb els Superpandas

El Minipop ja assaja al passeig de les Palmeres
22 maig, 2017
Us convidem a conèixer la família Mini a Oliva Motor
24 maig, 2017
Mostrar tot

Discjòqueis per un dia amb els Superpandas

El dissabte 3 de juny serà el dia amb més oferta de tallers creatius del Minipop. Tots són súper-xulos però n’hi ha un que feia temps que dèiem que faríem i que enguany us servim en safata amb els millors dels millors. Si alguna vegada heu somniat estar dins d’una cabina de dj, aquesta és l’oportunitat de la vostra vida. Els nostres estimats djs, els Superpandes, s’han enrotllat molt i ens explicaran els seus secrets. Amb ells aprendrem a identificar el ritme de les cançons i a barrejar-les com autèntics discòqueis.

També dissabte a la tarda podrem plantar un cactus en una torreta ouera amb “I l’hort you. Ecoagricultura urbana”, pintar pedres de la platja de Tamarit amb Berta Artigal, pintar grafits amb Bandera Negra, conèixer l’univers de la tinta xinesa amb Celobert Art o construir una figura mecànica de cartró amb Dynamind.

A més, l’artista ebrenc Hernan en H ens portarà un taller per jugar amb l’espontaneïtat, l’error i l’atzar. La cosa va de representar elements a partir de la unió de diferents formes i tècniques artístiques en una samarreta. Al costat, Barbara Gutiérrez i Rose Pomeroy ens proposaran fabricar un estel de paper personalitzat. I des de les muntanyes de Prades, Anna Sínia ens ensenyarà a fer un pot per posar llapis en un taller de cistelleria tradicional.

A la zona de tallers també hi tindrem les nostres col·legues del Formigues Festival de Benicàssim, que aterraran al Minipop amb un taller per crear un instrument i un altre per iniciar-se en el tricot.  Per acabar-ho de completar, Kids & U sus convida a l’hora del conte en anglès i Lu2 tornarà a portar el seu arsenal infinit de jocs de taula per a totes les edats.

Per si això fos poc, el mateix dissabte a les 12:30 hores del matí, el Corte Inglés oferirà un taller d’animació i jocs musicals per a tota la família a la Sala Àmbit Cultural del centre comercial de Tarragona (Rambla President Lluís Companys, 6).

L’endemà, diumenge, Kids & Us ens oferirà activitats de craft i facepainting per practicar l’anglès i Lu2 tornarà a escampar els jocs de taula més divertits i pedagògics.