Valls va de vins i de Minipop amb la cantautora Lu Rois i el dijei Joan Reig

Ferran Palau pintarà el Minipop de color blanc
30 abril, 2018
Da Souza estrena “Futbol d’avantguarda”
2 maig, 2018
Mostrar tot

Valls va de vins i de Minipop amb la cantautora Lu Rois i el dijei Joan Reig

El 13 de maig el festival es presentarà a la capital de l’Alt Camp en el marc de la sisena mostra de vins de la DO Tarragona

Música, tallers, vi de la DO Tarragona, gastronomia vallenca i molt bon rotllo. El proper 13 de maig el Minipop es colarà a la mostra Music Valls va de Vins per oferir un primer tastet gratuït de la vuitena edició del festival de música i cultura contemporània.

La presentació començarà a les 12 hores amb un concert de la cantautora de Sabadell Lu Rois, que presentarà el seu nou disc Clarobscur, i acabarà amb el PD Reig Bord, l’alter ego del músic Joan Reig, que oferirà una sessió de punxadiscos amb música pop catalana dels 60.

Presentació 2017. Foto: Eva Jolis

A més, per reproduir un ambient 100% Minipop, també es desplaçarà a la plaça del Pati de Valls la caravana rosa de les l’associació Tecletes de mares de Tarragona, la Tecletes Play Truck, carregada de guixos, jocs i tallers creatius per a totes les edats.

Els que no en tinguin prou amb el tastet i vulguin el festival sencer ja poden comprar les entrades anticipades al Safareig (plaça de l’Oli, 13). El Minipop tindrà lloc al passeig de les Palmeres de Tarragona de l’1 al 3 de juny amb un cartell musical encapçalat per Mishima, Joan Miquel Oliver i La Iaia. Podeu trobar tota la informació aquí.

ELS ARTISTES

Lu Rois

Amb veu embruixada i un piano, la jove vallesana Lu Rois obrirà la presentació del Minipop. La cantautora sabadallenca es mou entre el minimalisme ambiental, el folk de cambra i les balades més intimistes. Els 11 temes que configuren el seu tercer disc pinten un quadre de sonoritats infinites i figuracions de realisme màgic. L’artista retrata un univers dual, ple de crueltat i amabilitat, esperança i acció, llum i tenebres, sense amagar-ne cap detall.

PD Reig Bord

Per acabar la festa, Joan Reig es posarà al darrere dels plats, però aquesta vegada no seran els d’una bateria. Una sessió de modernisme aborigen, pop ibèric i rock’n’roll que transportarà al públic als anys 60. Serà una ocasió única per veure’l en versió dj, just després de presentar el seu primer treball discogràfic en solitari i poc abans de tornar a entrar a l’estudi amb Els Pets per enregistrar un nou disc.