Una nit oriental de pel·lícula

L’il·lustrador Juanjo Sáez presentarà la sèrie ‘Heavies Tendres’ al Minipop
7 maig, 2018
El tutorial per fer papallones del Minipop
9 maig, 2018
Mostrar tot

Una nit oriental de pel·lícula

Com ja és tradicional, el primer dia de Minipop acabarà amb una nit de pel·lícula. El divendres 1 de juny, quan es faci fosc al passeig de les Palmeres, es despertarà l’esperada nit de cinema oriental.

En aquesta ocasió, la sessió en pantalla gran començarà amb el primer curtmetratge de Dawnoi Martí, la creadora dels ocellets de la quarta edició del Minipop. L’artista presentarà «Sota l’olor de la figuera», que parla sobre un nen i una olor. Sense adonar-se’n el nen s’embarca en la recerca de
l’origen de l’olor que a poc a poc l’anirà guiant al llarg de la seva vida. La història és una metàfora de la mateixa vida i de com les petites coses, molts cops insignificants per altres, ens ajuden dia a dia a tirar endavant.

Després del curt, Quim Crusellas, director del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic, ens portarà la pel·lícula japonesa «Gats. Un viatge de tornada a casa». Aquesta adaptació del llibre infantil de Hiroshi Saitô i Hammo Sugiura destaca per ser una història imaginativa i tendra, amb un disseny de personatges que recrea perfectament els moviments i gestualitat dels gats. Rudolf és un gatet negre de pagès que un bon dia o, més aviat, un mal dia, es desperta dins un camió en direcció a Tòquio. A la capital del Japó coneixerà Ippaiattena, un gat gros i rondinaire que té atemorida tota la ciutat.

Podeu consultar la cartellera del cinema a la fresca del Minipop 2018 aquí.