L’efecte papallona de la solidaritat

Mirades del Minipop
17 maig, 2018
Un homenatge al passeig de les Palmeres
19 maig, 2018
Mostrar tot

L’efecte papallona de la solidaritat

Heu sentit a parlar de l’efecte papallona? Diuen que l’aleteig d’una papallona pot desencadenar un huracà en una altra part del món. I és que un simple moviment o una petita acció pot provocar grans canvis.

Enguany el Minipop estarà ple de papallones de paper i, com sempre, tindrà espai per a la solidaritat. Aquesta vegada acollirem dues organitzacions sense ànim de lucre que lluiten contra dues malalties diferents. Per una banda, tornarem a tenir amb nosaltres a la Fundació Noèlia contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Per l’altra, s’instal·larà al festival per primera vegada la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Fundació Noèlia 
Nens contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Va  ser creada per dos pares, la Noèlia i el Carlos, quan li van diagnosticar al seu fill Adrià aquesta greu malaltia minoritària i degenerativa que a dia d’avui no té cura. L’objectiu de la Fundació és recaptar fons per avançar en la investigació i trobar la cura per a tots aquells nens que la pateixen.

Lliga contra el càncer
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre és una organització no governamental, sense ànim de lucre, constituïda 23 el juliol de 1993 que treballa per millorar el control i la prevenció del càncer a la població. Al Minipop tindrem la oportunitat de col·laborar-hi, ja sigui comprant el seu merxadatge o participant en les seves activitats.

Ens ajudeu a fer volar les papallones ben amunt? Recordeu que els petits canvis són poderosos.