La bombolla màgica de Tecletes
25 maig, 2019
Els punts de colors del Minipop ja són a la Rambla Nova de Tarragona
29 maig, 2019
Mostrar tot

Ja tenim tot el peix venut

Ja tenim tot el peix venut! No queden entrades! No podeu dir que no us hem avisat. Que s’estan acabant, que s’estan acabant… Doncs s’han acabat!

Pels que teniu l’entrada, aquest divendres obrim portes a les 5:30 hores. Però la taquilla estarà oberta de 10 a 14 i a partir de les 16 hores per les persones que vulguin avançar feina i canviar l’abonament per la polsera. Atenció: les polseres les posem nosaltres. No donarem polseres sense posar.

Més coses. Recordeu que teniu temps fins demà per compartir el cartell del Minipop i entrar al sorteig d’unes ulleres de l’Òptica Fullana. Ja no tenim res per vendre però… Ni que només sigui per fer dentetes als que no han comprat l’abonament . Aquí teniu les instruccions del sorteig.

I nosaltres ja ens anem ambientant perquè per fi ha arribat el temps de les flors! Divendres al Minipop: Xarim Aresté! Impossible de resistir ??

Moltes ganes d’escoltar “Els verbs sobrevolen la taula” de Germà Aire al Minipop. Mentrestant…
Saps molt bé que cal
sentir-ho a la teva carn
saps molt bé que cada cop més
forma part d’una cosa normal

Una mica més de música? Que soni “Central de Biomassa” de Quimi Portet. Espurnes, fumassa, central de biomassa; enginyers boirosos, vapors ferruginosos; turistes asmàtics, artistes antipàtics; fotògrafs polsosos, oficis perillosos.

Si ens coneixem de fa tant temps i quan bevem seguim rient, no ho hem fet tan malament. “El Club dels 27” de Nyandú.

I acabem el post amb “Isla Morenita” de Carlos Sadness. Can’t wait!!!!
Vamos a morirnos de la risa
Perdidos en la Isla Morenita
Vamos a reírnos del mal tiempo
En las flores que crecen en tu pelo