Tot el que cal saber pel Minipop Sant Magí 2021

#ElMeuPrimerMinipop: Sortegem una experiència de cap de setmana amb Toyota Autoforum!
13 agost, 2021
Les ganes de Minipop s’apoderen dels jardins i l’auditori del Camp de Mart
23 agost, 2021
Mostrar tot

Tot el que cal saber pel Minipop Sant Magí 2021

 

Tic, tac, tic, tac… Ja s’acosta el dia! Vindreu en família? En parella? Amb amics? Sols? Sigui com sigui, aquí us resolem els principals dubtes de cara al Minipop Sant Magí 2021!

 

On i quan es fa el festival Minipop Sant Magí 2021?

Aquest any el Minipop se celebra el diumenge 22 d’agost al Camp de Mart. Hi haurà tallers i activitats als jardins i els concerts es fan a l’auditori. El dia anterior, dissabte dia 21, també hem programat dues activitats gratuïtes i obertes a tothom al Serrallo i al Cós del Bou.

 

On podem comprar l’entrada i què inclou?

Cal comprar l’entrada a través de la plataforma Entradium, en aquest enllaç. Amb l’entrada podeu fer tots els tallers i activitats i gaudir dels concerts. Recordeu portar-la ja descarregada al mòbil o impresa.

 

Els nens petits paguen entrada?

Els menors de 3 anys no paguen entrada, i entre 3 i 12 anys paguen una entrada a preu reduït (8€).

 

Cal inscripció per als tallers?

Sí, la participació als tallers està inclosa amb l’entrada, però n’hi ha alguns pels quals cal fer la reserva prèviament, per tal de controlar l’aforament. Trobareu les instruccions per apuntar-vos en aquest enllaç.

 

Com arribem fins al festival?

El Camp de Mart està ubicat al capdamunt de l’avinguda de Catalunya de Tarragona. Si sou de fora de Tarragona o viviu lluny del Camp de Mart, podeu arribar en transport públic o privat.

En autobús urbà: La parada de bus urbà més propera és la del Portal del Roser (L22), Cap Muralles (L21) o Estanislau Figueres (L’11, L12, L16, L22, L161, L162).

En cotxe: Als Aparcaments Municipals podeu aparcar tot el dia per només 4,5€. A tocar del Camp de Mart en teniu dos: Saavedra i Av. Catalunya.

En tren: L’estació de Tarragona està a 15 minuts caminant del Camp de Mart.

 

Quins horaris té el festival?

Els tallers es faran d’11.30h a 14.30h i de 17h a 20h. L’accés al Camp de Mart es podrà fer a partir de les 11h pel portal del Roser. Allà haureu d’ensenyar l’entrada, que heu de portar ja descarregada al mòbil o impresa en paper.

De 14.30h a 17h us podeu quedar als jardins del Camp de Mart, si voleu, però no hi haurà activitats en aquella franja.

Els concerts comencen a les 19.45h. L’auditori obrirà portes a partir de les 19.15h i es podrà accedir fins a les 21.15h. Un cop dins, si sortiu ja no podreu tornar a entrar.

 

Quines mesures Covid-19 hi haurà?

Dins dels jardins i l’auditori del Camp de Mart s’haurà de dur mascareta en tot moment i garantir la distància de seguretat sempre que sigui possible. Dins l’auditori, us asseureu per grups amb la gent que heu comprat les entrades, respectant la distància entre grups.

 

Hi haurà servei de bar?

Sí, dins dels Jardins del Camp de Mart hi trobareu zones d’ombra i de descans, i també hi haurà servei de Minibar tant als jardins com a l’auditori. Podreu fer un vermut De Muller, una Estrella Damm, un gelat a l’estand de Raffa Gelati o dinar, berenar o sopar alguna delícia de l’Espiga d’Or. I aquest any tenim una novetat: el vi Minipop elaborat per Clos Pissarra especialment per al festival!

 

Es podrà consumir dins de l’auditori durant els concerts?

, es podrà consumir a la terrassa del Minibar de dins l’auditori i a les respectives cadires.

 

Podem sortir a dinar fora dels jardins?

I tant! De 14.30h a 17h no hi haurà activitat al festival i podeu aprofitar per tastar l’àmplia oferta gastronòmica de Tarragona. Trobareu opcions per a tots els paladars!

 

Hi haurà pàrquing de cotxets?

Sí, com cada any al Minipop hi haurà pàrquing de cotxets i totes les facilitats per a les famílies: canviadors, zona de lactància, zona de descans… i fins i tot hamaques per fer la migdiada!

 

Per a qualsevol dubte més o preguntes concretes, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials (@festivalminipop a Instagram, Facebook i Twitter), o enviant un e-mail a info@minipop.net.