Qui vol viatjar amb fills petits sense renunciar al romanticisme?

I els guanyadors d’unes Munich són…
8 abril, 2013
Jigsaw, una guarderia d’immersió lingüística en anglès al mig de Tarragona
10 abril, 2013
Mostrar tot

Qui vol viatjar amb fills petits sense renunciar al romanticisme?

abeuradorsOci en família, art, cultura, diversió… És el Minipop? No!! Però està dirigit a un públic molt semblant i compartim la mateixa filosofia i objectius: que petits i grans s’ho passin bé junts. Si nosaltres diem que la música no té edat, que no hi ha música per grans i música per petits; ells diuen que es pot viatjar còmodament en família sense renunciar a l’encant d’unes bones vacances. Turisme rural, natura, paisatge, bon vi, història, senderisme… La Casa dels Abeuradors és l’allotjament perfecte per a famílies amb nens i, a més, és mecenes del Minipop.

Situada al cor de Gandesa, integra cinc apartaments de diferents capacitats que combinen funcionalitat i confort per a gaudir d’una còmoda estada. Disposen de tot l’equipament necessari per a les vostres vacances en família: bressols, trones, microones, rentadora, assecadora, rentaplats, cafetera monodosis, assecador de cabells, roba de llar i de bany, espremedora, trituradora, accessoris d’higiene personal, etc. I també tenen connexió Wi-fi.

Labeurad2a Casa dels Abeuradors (menció Ebreambient 2010 a la sostenibilitat) ha estat concebuda per una parella amb fills petits, la qual ha volgut fer realitat el desig de molts pares i mares de viatjar còmodament sense perdre l’amabilitat i el romanticisme de les estances. La senzillesa i l’empremta d’allò quotidià es combinen amb una atmosfera relaxant, viva i lluminosa que convida a la serenitat i al descans.

Una de las moltes particularitats de la Casa dels Abeuradors es basa en el concepte d’Art-Turisme. Tots els espais estan decorats amb les pintures de diferents artistes ebrenques, obres que poden ser adquirides pels nostres clients.

Quant a les possibles activitats a realitzar, ofereixen tot tipus d’informació així com plans d’oci i natura per a totes les edats: visita a la Vall de la Fontcalda, recorregut per la Via verda caminant o sobre rodes, passeig pel jaciment arqueològic i la necròpolis del Coll del Moro, caminada pels Ports i baixades amb piragua pel riu Ebre, entre moltes altres opcions.

abeuradI si voleu gaudir de la vila, podeu visitar les bodegues i cellers (on poden concertar un tast de vins), les cases nobles de Gandesa (possibilitat de visites guiades), el Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre així com la Vila Vella o l’antiga presó dels templers (El Palau del Castellà). Imprescindible també el Celler de la Cooperativa Agrícola – elegit cinquena meravella de Catalunya – on s’elaboren els vins i olis (entre d’altres productes). Una construcció en la que l’arquitecte César Martinell, deixeble de Gaudí, va unir imaginació i estètica.

I al costat seu, interessantíssims racons com el poble Vell de Corbera d’Ebre, destruït durant la Guerra Civil, l’estètica medieval de Calaceit o la ruta de les tres C, poden resultar propostes accessibles per a tota la família.

Per a senderistes amants de la natura: la ruta de la pau, l’ascens a Puig Cavaller, Santa Magdalena o les serres de Pàndols i Cavalls us resultaran un plaer per als sentits.

I si, a més a més, voleu sorprendre la vostra parella amb alguna sorpresa o regalar-vos un caprici, no dubteu en consultar-los sobre els tractaments estètics, com els embolcalls de sals, fruites i essències.

Des d’aquí us recomanem que descobriu la Terra Alta a La Casa dels Abeuradors. Si en voleu saber més entreu al web www.abeuradors.com, a la pàgina de Facebook ww.facebook.com/abeuradors.artturisme o bé truqueu o envieu un Whatsapp al telèfon 649 90 52 52.