De càmping en família a Cambrils

L’Hort de Redó, verdura 100% natural
13 abril, 2013
Roba que mima els més petits
15 abril, 2013
Mostrar tot

De càmping en família a Cambrils

campingCambrils2Diumenge de sol radiant! S’acosta l’estiu, el millor festival per tots els públics del món, els castells de sorra, l’aigua salada, les escapades familiars, les VACANCES!! Heu pensat on anireu? Si voleu allargar el cap de setmana del Minipop amb una mica de platja, us recomanem el Camping Playa Cambrils Don Camilo, un dels nostres mecenes. Podreu gaudir d’unes vacances en un ambient familiar, tranquil, proper al mar i a les principals zones d’oci.

Cambrils és a 20 minuts de Tarragona i destaca per la qualitat de les seves platges, l’oferta gastronòmica i un agradable clima durant tota la temporada. Compta amb el segell de Turisme Familiar atorgat per la Generalitat, que garanteix que és una destinació especialitzada i adaptada a les necessitats de les famílies. Per anar amb nens, a nosaltres ens agraden especialment els parcs del Pescador i el Pinaret i el carril bici que ressegueix tota la costa.

campingCambrilsEl càmping és ideal per anar amb família. Està situat a 150 metres de la platja de l’Esquirol, típica platja d’arena fina de la Costa Daurada. Tenen parcel·les per a acampada amb molta ombra natural i cinc tipus de bungalows per a 4/5 persones, dues piscines, zona esportiva i sala de TV i jocs.

En temporada alta, el seu equip d’animació fa divertir els més petits i els no tan petits amb multitud d’activitats, jocs, competicions i espectacles.

A més, a l’entorn del càmping hi trobareu una gran quantitat d’activitats d’oci i culturals com esports nàutics, excursions en 4×4 o passejos a cavall. I molt a prop hi ha Reus modernista, Salou, la Pineda, el Priorat o les rutes del Cister.

Si voleu veure el càmping i començar a pensar en les vacances entreu al seu web http://www.playacambrils.com