De càmping en família a Cambrils
14 abril, 2013
El millor somriure d’Ouistiti Estudi Fotogràfic
16 abril, 2013
Mostrar tot

Roba que mima els més petits

lamima2Cada dia tenim el Minipop més ben vestit. Comencem la setmana amb una mecenes que mima els més petits. Les col·leccions de LaMima estan formades per peces de roba i complements pensats per nadons de 0 mesos a nens de 4 anys.

LaMima és una marca dirigida per la Mercè Mascaró, arquitecte de professió, que segurament aplica als patrons el seu aprenentatge en un altre món, que potser no és tan llunyà com podria semblar.

lamimaEls dissenys de LaMima parteixen de la recerca del confort del nadó i en la practicitat dels pares; per això es realitzen amb teixits agradables, fàcils de rentar, amb obertures pràctiques. La selecció de materials i acabats, així com la confecció està feta amb gran cura.

LaMima vol oferir un producte que uneixi la practicitat amb un disseny novedós. Des de LaMima es treballa buscant la solució d’un problema. Cada línia té el seu sentit, el seu perquè; sense deixar lloc als gestos mancats de sentit. Es busca un disseny intencionat, simplificat, pràctic, que serveixi pels petits, i també pels pares que els vesteixen.

Es treballa amb teixits neutre, generalment llisos, tot i que sempre es combina amb algun estampat (normalment un per col·lecció). No es busquen teixits específicament infantils.

I tot això, sumat a un aire fresc i alegre, perquè els nens han de riure, i nosaltres també.

LaMima es troba a Passeig St. Joan, 127, pral 4ª, de Barcelona. Podeu veure la nova col·lecció d’estiu i comprar a través del web http://www.lamimabcn.com/