El millor somriure d’Ouistiti Estudi Fotogràfic

Roba que mima els més petits
15 abril, 2013
Joana Serrat presentarà “The relief sessions” al Minipop
16 abril, 2013
Mostrar tot

El millor somriure d’Ouistiti Estudi Fotogràfic

Ouistiti2Ouistiti és el que diuen els francesos quan es fan fotos. És la millor paraula al món per somriure a les fotografies, segons un estudi del prestigiós retratista Peter Skojold Petersen. Però a Ouistiti Estudi Fotogràfic no els calen paraules màgiques per dibuixar somriures. La Marta i l’Anna Pié, fotògrafa i creativa respectivament, saben treure el millor de cadascú amb una sensibilitat especial. I, a més, ja han fet somriure el tercer Minipop amb el seu patrocini.

Ouistiti Estudi Fotogràfic és una empresa familiar creada el febrer de 2012 a Tarragona. Es dediquen a la fotografia d’estudi i al reportatge social, com casaments i comunions. Capturen moments amb un toc especial i professional.

L’empresa va néixer arran de la seva recent maternitat. En aquell moment la Marta va trobar la seva inspiració i gràcies als seus estudis en fotografia va començar a plasmar tota aquella tendresa dels seus nadons en precioses fotografies.

No sempre és fàcil treballar amb els més petits, però no obstant això, són les sessions que més els agraden! Fan que sigui un dia ben divertit per a ells per poder treure el seu millor somriure.

Ouistiti3I si esteu a punt de ser pares, també heu de saber que ofereixen sessions per a embarassades. No us preocupeu per res. Encara que posar davant les càmeres us sembli complicat, elles ho us faran fàcil. Saben què se sent i us poden guiar i assessorar perquè us sentiu molt còmodes i les més boniques!

A més, realitzen books familiars, personals i també per a models. I si necessiteu ajuda amb els canvis de roba, el pentinat i el maquillatge compten amb la col·laboració d’una estilista que us ajudarà durant tota la sessió.

A Ouistiti saben que el temps passa molt de pressa, i creuen que la millor forma de recordar aquells moments més importants és a través d’una bona imatge. Treballen amb laboratoris d’alta qualitat amb el que us asseguren que les impressions es mantinguin més de 100 anys com el primer dia.

Ouistiti1Però no només fan fotos familiars. Si teniu una empresa i voleu publicitar-la o bé crear un catàleg o carta de productes, l’equip d’Ouistiti us pot ajudar. A més, disposen d’un plató portàtil perquè, si ho preferiu, no us hagueu de desplaçar.

Si voleu donar un cop d’ull als seus últims treballs, visiteu el seu web http://www.fotoouistiti.com o seguiu-les al Facebook.

Les trobareu al número 28 de l’Av. Maria Cristina de Tarragona. El seu correu electrònic és info@ fotoouistiti.com i el telèfon 877 011 487