No us quedeu sense entrada pel Minipop!

Un univers de productes de primera qualitat a Vallès Puericultura
17 abril, 2013
Pipipop i a pisfrutar!
18 abril, 2013
Mostrar tot

No us quedeu sense entrada pel Minipop!

entradesMinipopAvui us expliquem tot el que heu de saber per no quedar-vos sense entrada pel Minipop. No us adormiu! Aquest any ja és el tercer i pensem omplir.

Anem per feina. On podeu comprar l’entrada? Tenim onze punts de venda físics i un botiga online. A Tarragona, les trobareu a l’Oficina de Turisme de la Rambla, L’Espiga d’Or (carrer Rovira i Virgili), Shiva Records (carrer Cós del bou), To2BB (Rambla vella), El Lloro (carrer Reding), Cal Matias (El Serrallo) i a BabyIdea (avinguda Països Catalans, a Sant Pere i Sant Pau). A Constantí, en tenen al Casino; a Reus, al Batabat i a Valls, a la Llibreria Roca. També la podeu comprar online a http://productesdelaterra.cat

Les entrades són a 5 euros fins al 20 de maig. Mantenim el preu de l’entrada de l’any passat però només fins a aquesta data. Del 21 al 31 de maig valdran 7 euros i el mateix dia del Minipop les vendrem a 8 euros. Els menors de 3 anys no paguen.

Les sòcies de Tecletes tenen dret a una entrada per sòcia gratuïta. L’han de passar a buscar els dilluns a l’Espai Tecletes o fer un correu a info@tecletes.org.

Entre tots els que compreu les entrades anticipadament, farem un total de 10 sortejos de packs Munich + Minimunich. Anirem publicant els guanyadors al minibloc.

Ara ja teniu tota la informació pràctica. Vinga! Què espereu?