Un univers de productes de primera qualitat a Vallès Puericultura

Joana Serrat presentarà “The relief sessions” al Minipop
16 abril, 2013
No us quedeu sense entrada pel Minipop!
17 abril, 2013
Mostrar tot

Un univers de productes de primera qualitat a Vallès Puericultura

vallespuericultura1Esteu a punt de ser pares? Heu de saber tres coses. Comença una etapa meravellosa de la vostra vida, hi ha un magnífic festival per tots els públics que es diu Minipop i trobareu tots els productes que necessiteu pel vostre nadó a Vallès Puericultura. En aquesta botiga de Tarragona especialitzada en la venda d’articles de puericultura, que forma part de la xarxa Minipop, us assessoraran i us guiaran en aquest univers que se us obre quan arriba un nadó. L’experiència és un grau i a Vallès Puericultura en tenen molta. Fa més de 40 anys que s’hi dediquen i la seva prioritat és poder-vos aconsellar amb professionalitat i bon tracte. De seguida sabran què us pot ser més útil i pràctic. I d’aquí poc, per millorar aquest servei, ampliaran les seves instal·lacions.

vallespuericultura2La botiga, fundada el 1970, és al número 1 del carrer Ixart i tenen els productes de més qualitat, seguretat i innovadors que es troben en el món de la puericultura a preus molt atractius. Tot són primeres marques i compleixen les normes de seguretat més estrictes. També ofereixen reserva en dipòsit i entrega i muntatge a domicili. A més, tenen a la vostra disposició una llista que us ajudarà a l’hora de planificar les necessitats del vostre fill o filla.

vallespuericultura3Hi ha una gran varietat de productes per triar i remenar. Cotxets, convertibles, llitets, cadiretes d’auto, cadiretes passeig, bressols, trones, parcs, joguines, complements per la seguretat del nadó, mobiliari infantil, roba pel bressol, banyeres i complements d’alimentació. Tot, tot i tot!

Si els voleu conèixer millor, consulteu el seu web http://www.puericulturavalles.com. I per fer-ho encara més còmode, podeu comprar a la botiga online http://www.vallesonline.es/ca