Des de la idea fins a la postproducció amb S. Morris Produccions

Lecirke portarà al Minipop el seu folk vital, detallista i encomanadís
21 abril, 2013
Aneu a la Clínica Dental Guiu i ensenyeu les dents!
22 abril, 2013
Mostrar tot

Des de la idea fins a la postproducció amb S. Morris Produccions

morris2Documentals, curtmetratges, trailers, making off, vídeos corporatius, spots publicitaris, reportatges de bodes, disseny web…

Sabeu qui pot crear tots aquests productes audiovisuals i fotogràfics amb una alta qualitat i controlant tot el procés de creació, rodatge i postproducció? Sabeu de qui us estem parlant? Es diu S. Morris Produccions, viu a Salou i és un dels mecenes del tercer festival Minipop.

S. Morris Produccions neix amb la finalitat de crear productes audiovisuals i fotogràfics de qualitat. Ofereixen solucions globals de comunicació i responen de forma àgil i personalitzada a les demandes que se’ls presenten.

morris4Els seus serveis s’adapten a cada client, de manera que elaboren productes individualitzats i únics que responen a les necessitats específiques de cada un dels encàrrecs. Realitzen documentals, reportatges, anuncis publicitaris, rodatge d’espectacles; així com també gravació i fotografia d’esdeveniments familiars únics, com bodes, comunions, batejos, etc.

morris1Aposten per les noves idees i per això també disposen de recursos de qualitat en l’àmbit de les noves tecnologies. Produeixen tot tipus de continguts digitals en qualsevol format i per a qualsevol mitjà: televisió, Internet, etc.

morris3Controlen tot el procés de creació (guió, rodatge i postproducció), a més d’oferir serveis i suport a altres productores audiovisuals.

Podeu veure el resultat d’alguns dels seus treballs a la web www.smorris.tv.