Entreu a Minimum i vestiu a tota la família

Visques i bravos per La Brigada!
25 abril, 2013
Noona presentarà la seva nova bossa-manta per nadons a la Fira Minicrafts
26 abril, 2013
Mostrar tot

Entreu a Minimum i vestiu a tota la família

Minimum1Minimum ja és Minipop! Estem encantats de la vida d’haver fitxat un altre mini tan maxi! Minimum, com el festival, també és per a tots els públics. En un dia plujós com el d’avui us convidem a aixoplugar-vos dins d’aquesta botiga de tota la vida que ha vestit l’interior i l’exterior de generacions de tarragonins. Són al centre de Tarragona (Gobernador Gonzalez, 16, i Unió, 11) i de Reus (Barreres, 4-6).

A Minimum hi trobareu el màxim assortit  per tota la família, des dels més menuts fins els més grans, en pijames, llenceria, corseteria, bates, uniformes col·legials, etc. I com sempre, els millors preus.

Minimum2Fem una mica d’història perquè aquesta empresa familiar ja va per la quarta generació. L’any 1929 va obrir-se la primera botiga Figueras a la ciutat de Tarragona, i des d’aleshores la constància i dedicació de tres generacions ha permès mantenir la missió amb la que va obrir-se aquella primera botiga:  aconseguir la satisfacció del client mitjançant, la diversitat de producte al millor preu i la qualitat en el servei.

Minimun2D’aquella primera botiga va sorgir Minimum, marca que actualment disposa de dos establiments a Tarragona i un a Reus. Com us dèiem, a les botigues Minimum, ara ja hi ha la quarta generació. I aquella missió inicial no ha canviat, però la realitat d’un mercat continuadament canviant els ha fet poc a poc posicionar-se. Ara estan especialitzats en venda d’articles de vestir per a nen, roba de bany, interior home, dona, llenceria i corseteria.

Trobareu més informació al seu web http://www.minimumtiendas.com/inicio.htm