Apanona, disseny per als més petits a la Fira Minicrafts

Autèntica cuina marinera al Serrallo
1 maig, 2013
Sant Josep Vins, enoturisme al cor de la Terra Alta
3 maig, 2013
Mostrar tot

Apanona, disseny per als més petits a la Fira Minicrafts

logo apanona copiarApanona és un projecte personal d’il·lustració, disseny gràfic i fotografia orientat al món infantil. Darrera d’aquest nom una mica estrambòtic hi ha la Laia Arriols Gisbert, que, a més de ser mecenes del Minipop, serà a la fira Minicrafts i per presentar-nos les seves útimes novetats.

Actualment Apanona ofereix serveis de disseny gràfic i il·lustració aplicats a papereria per a celebracions infantils (punts de llibre, targetes, targetons, díptics, etc.). Això es pot fer escollint un disseny personalitzable del nou catàleg, o bé a través d’un disseny exclusiu i personalitzat.

I properament ampliarà la seva llista de productes (via botiga on-line i en exclusiva per al a la fira Minicraft) amb pòsters i postals per a la decoració d’espais infantils, així com llibretes i altres complements de papereria. Si en voleu veure un petit avançament entreu a les col·leccions infantils de les botigues on-line L’Affiche Moderne (França)(http://www.laffichemoderne.com) i Mokkasin (Suècia) (http://www.mokkasin.com/) on ja hi trobareu tres il·lustracions d’Apanona.

ApanonaLaia Arriols és mare de dues nenes, pedagoga de formació i una enamorada de la il·lustració, la fotografia i el disseny gràfic. Com en moltes altres històries de dones, la maternitat li va canviar de dalt a baix la manera de viure i de sentir. El naixement de les seves filles va connectar-la de nou amb la infància i amb l’expressió creativa, una faceta que fins llavors havia estat en una mena d’estat d’hivernació.

Tot i que Apanona va néixer l’any 2008, no és fins aquest 2013 que el projecte es materialitza i es consolida professionalment amb la voluntat d’aglutinar aquesta gran font d’inspiració i creativitat que li evoca el món infantil a través de la il·lustració, el disseny gràfic i la fotografia.

El 2013 és el seu any. Com diu ella, és l’any que ha decidit què vol ser ara que ja és gran. Si voleu conèixer la història d’aquesta mare emprenedora i valenta llegiu aquest article que va escriure al portal Creixem Junts. Descobrireu com va decidir arriscar-se i apostar pel seu projecte personal després d’un munt d’anys de compaginar-ho amb les seves feines “oficials”.

I sabeu d’on ve el nom d’Apanona? Té origen en com la seva filla gran deia “Papallona” quan tenia 2 anys. No us sembla un nom molt dolç i adequat per crear coses al voltant del món dels nens?

Nosaltres estem enamorats de les seves obres i segur que vosaltres també quedareu fascinats. Les podeu veure al web http://www.apanona.com, al bloc http://www.apanona.blogspot.com.es, al Facebook http://www.facebook.com/Apanona, a Twitter https://twitter.com/apanona @apanona i a Pinterest http://pinterest.com/apanona.