Anem dTapes i de carta al Barhaus

Embriogyn, de camí cap a un feliç dia de la mare
5 maig, 2013
La terrassa perfecta és al parc de l’amfiteatre de Tarragona
7 maig, 2013
Mostrar tot

Anem dTapes i de carta al Barhaus

barhauspilotabarhausPilota de peix amb cruixent de llagostins! És la tapa número 40 del Tarragona dTapes, és boníssima i original, i la podeu trobar fins el 12 de maig al Restaurant Barhaus de Tarragona, mecenes del Minipop. No us sembla una bona manera de començar la setmana? A més de la tapa, si entreu al Barhaus descobrireu un lloc acollidor amb exposicions temporals, dos menjadors interiors, una part del fòrum romà, una terrassa fantàstica, un servei excel·lent i una cuina mediterrània elaborada amb productes de temporada i tocs de cuina d’autor.

barhaus2Hi ha menú diari, degustació, i una carta que varia combinant els plats clàssics del restaurant i els de nova creació. Podeu tastar delícies com les milfulles de poma amb formatge de cabra i foie, el tàrtar de salmó amb mostassa, els rotllets de llenguado amb pernil de bellota i salsa de llagostins, secret ibèric amb mel o la tonyina macerada amb soja, pinyons i ceba confitada.

En ple centre històric de Tarragona, el Restaurant Barhaus se situa a l’edifici del Col·legi d’Arquitectes de Tarragona (carrer Sant Llorenç, 20-22), obra de l’arquitecte Rafael Moneo. La seva decoració interior està inspirada en el moviment Bauhaus, d’aquí el joc de lletres del nom del restaurant.

barhaus1El  menjador principal té una capacitat per unes 40 persones i el menjador privat, per uns 30. A més en aquesta segona estança es conserva un mur de carreus del segle I. La terrassa és en dos nivells. Una a peu de carrer i l’altra, ideal per celebracions de qualsevol tipus, a una alçada d’un primer pis.

Per reservar taula podeu trucar al telèfon 637 722 763 o escriure un correu electrònic a reservas@barhausrestaurant.com

Bon dilluns i bon profit!