Les coses boniques de 7 de Temps seran a la Fira Minicrafts

Hi havia una vegada… El Minipop a la Biblioteca!
8 maig, 2013
I unes Munich se’n van cap a la terra ferma!
9 maig, 2013
Mostrar tot

Les coses boniques de 7 de Temps seran a la Fira Minicrafts

7deTemps1El Minipop serà ple de coses precioses. Tenim el plaer d’anunciar-vos que 7 de Temps, a més de ser mecenes del festival, desplegarà els seus encants a la Fira Minicrafts.

7 de Temps és una botiga on podreu trobar coses boniques, una botiga de petits tresors: washi tape, troquels, tintes, papers… Tot allò que necessiteu per fer un regal especial, per decorar casa vostra o per fer les vostres pròpies manualitats!

7detemps4A 7 de Temps també hi podreu trobar la inspiració, perquè us ajudaran a buscar la manera de dissenyar un moment especial: una festa d’aniversari, un detall o invitació de casament, un naixement, sweet tables, etc.

Són punt de venda Holamama, Mr. Wonderful, Artemio, Littlelephant, My Little Party, Twenty Violets, i a més a més, són professionals que organitzen tallers de forma periòdica: estilisme, cupcakes, ganxet, fimo, découpage… I els que els queden per fer!

7deTemps3Si voleu estar al corrent dels seus productes i serveis, si voleu conèixer-los millor i seguir el seu dia a dia, estan a les xarxes socials. Feu m’agrada al Facebook www.facebook.com/7detemps, seguiu-los a Twitter @7detemps i gaudiu de les seves imatges al Pinterest). També tenen un bloc on escriuen de forma setmanal i us hi podeu subscriure per rebre les actualitzacions: www.xicmoments.blogspot.com.

Però si sou més de tocar, saludar i remenar, acosteu-vos a la botiga, estem a la Plaça de l’Església número 7 de l’Hospitalet de l’Infant.